Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Prinses Alexia was afwezig op Koningsdag: ruzie met zus Amalia?


Gisteren was het Koningsdag en wat opviel was dat prinses Alexia (17) de grote afwezige was. Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst zit de prinses momenteel in haar examenperiode van het UWC Atlantic College in Wales en kon ze daarom niet naar huis komen om de festiviteiten bij te wonen. Maar is er meer aan de hand?

Op social media wordt gespeculeerd dat er onenigheid is binnen de koninklijke familie en dat Alexia niet aanwezig was vanwege een ruzie met haar oudere zus, Amalia. Een anonieme bron beweert dat de zussen in een flinke ruzie verwikkeld zijn geraakt.

Het gerucht gaat dat de ruzie begon tijdens een bijeenkomst, waar Amalia en Alexia het niet eens konden worden over wie de mooiste outfit droeg. Het zou een pittige woordenwisseling zijn geweest waarbij er zelfs werd gehuild. De relatie tussen de twee zussen zou momenteel erg gespannen zijn en ze ontlopen elkaar tijdens publieke evenementen en bijeenkomsten.

Worden de twee prinsessen weer dikke vriendinnen of is de ruzie blijvend? Het blijft voorlopig nog even de vraag. Wellicht wordt er achter de schermen hard gewerkt om de ruzie bij te leggen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties