Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Johan Derksen duwt John de Mol naar de afgrond: Vandaag Inside op het spel


De heren van Vandaag Inside hebben hun handtekening gezet onder een nieuw contract bij John de Mol. Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen zullen de komende twee jaar nog te zien zijn op SBS6 met hun dagelijkse talkshow Vandaag Inside.

Volgens een insider is René van der Gijp weer helemaal op zijn plek bij het programma. “René zit er weer lekker in”, zo vertelde Wilfred Genee. Eerder was er nog sprake van spanningen aan tafel en was René het niet eens met de extra lange uitzending op de vrijdagavond. Maar dat lijkt nu allemaal glad gestreken en dat is waarschijnlijk gebeurd met een grote zak geld.

In het nieuwe contract is namelijk vastgelegd dat de heren tussen de 1,2 en 1,4 miljoen euro per jaar gaan verdienen. Hier staat wel tegenover dat ze een dagelijkse show én een langere editie op de vrijdag moeten maken. Maar het is voor de heren een flinke sprong voorruit. Want Johan en René verdiende eerst rond de 800.000 euro per jaar. Ze gaan er dus minimaal 50% op vooruit.

John de Mol kan opgelucht ademhalen nu hij zijn succesnummer heeft weten te behouden. Vandaag Inside is namelijk een van de weinige succesvolle programma’s die tv-zender SBS6 nog heeft en is daarmee een belangrijke pijler in de strijd om de kijkcijfers.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Des te beter opr0ten allemaal stelletje ongeregeld dus jullie zijn volwassen haaha ikheb er nog nooit om kunnen lachen