Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Oorlog tussen André Hazes en Wilfred Genee: “Het is persoonlijk!”


Zo, zo, André Hazes jr. heeft blijkbaar nog steeds geen zin om aan te schuiven bij onze grote vriend Wilfred Genee. Wat een verrassing! In zijn radioshow The Friday Move onthult Genee dat de volkszanger “absolúút” niet bij hem aan tafel wil schuiven. Nou ja zeg, wat een schokkend nieuws!

Blijkbaar boycot Hazes jr. onze beste Wilfred al vijf jaar, sinds hij te gast was in zijn voetbaltalkshow. Het schijnt dat de beste man beledigd was omdat ze hem geen voetbalvragen hebben gesteld. Hoe durven ze! Maar weet je wat pas echt pijnlijk was? Dat Wilfred kritiek had op zijn repertoire. Ja hoor, onze André kon dat natuurlijk niet verkroppen.

En wat deed André toen hij was uitgenodigd voor Genee’s show op Radio Veronica in 2019? Hij zei op het laatste moment af natuurlijk. Maar ach, wat kun je anders verwachten van iemand die nog steeds “jr.” achter zijn naam heeft staan en blijkbaar nog lang niet volwassen is.

Maar wees gerust, Wilfred heeft nog steeds respect voor hem, hoor. Hij noemt hem nog steeds André Hazes jr. Lachend zegt hij: “O, dat mag ik ook niet meer zeggen, André Hazes jr., shit! Hahaha.” Ach ja, sommige mensen zijn gewoon kinderachtig, toch?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

kleuter jr duldt alleen maar ja-knikkers om hem heen die hem als elvis zien en behandelen🤣🖕

Eerst zijn verlopen leven wereldkundig maken en dan pretenties hebben, hij gedraagt zich in ALLES onvolwassen, dus blijft hij Hazes jr.

RACHEL MOET ZICH HEEL DIEP SCHAMEN OM DIT TE DOEN HET GELD IS NIET VAN HAAR MAAR VAN MONIQUE EN ANDRE

Wilfred Genève moet niet denken dat hij wat is vieze wijze kwast Denkt dat heel Nederland aan zijn voeten hangt mooi mis

Dat kind van Hazes wordt nooit volwassen. Als tie nou nog zingen kon. Maar leunt nog steeds op de naam van zijn vader. Ik ben fan van Vandaag Inside maar dat lachen van Gijp mag best ietsje minder vooral bij wat serieuze onderwerpen. En als tie wat méér afstand zou doen van zijn voorkeur voor de VVD en met name Rutte dat zou al bij voorbaat een pre zijn.