Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Woeste Connie Witteman trapt Patricia Paay de grond in


Patty, Patricia en Connie zijn al jarenlang de diva’s van de lage landen. Alleen hebben ze nog nooit samen op de buis gestaan. Totdat Patty en Patricia in 2011 een programma maakten met Tatjana Šimić. Maar Connie was nergens te bekennen. Maar gaat dat ooit nog gebeuren?

Onlangs werden Connie en Patricia gespot bij een interieurwinkel in Amsterdam en Shownieuws vroeg of ze ooit samen op tv zouden willen verschijnen. Maar wat was de reactie van Connie? “Nee, maar dat is heel moeilijk, hè, want ze is heel klein toch? O nee, dat is flauw!”

Maar is er eigenlijk ruzie tussen de diva’s? Connie legt uit: “Het is altijd grappig, want ik heb nog nooit met Patty, nog nooit met Patricia ooit één aanvaring gehad, hè? Nooit. We gunnen elkaar alles, vroeger kwam ze ook bij me thuis toen ik nog in het vak zat en Patty ook.”

Toch blijft de vraag of de drie diva’s ooit samen op tv zullen verschijnen. Patty en Patricia deden het al eens in Diva’s Draaien Door, maar wat denkt Connie daarvan? “Het is een leuk idee, want jij komt er nu mee.” Maar Patricia heeft er geen zin in: “Nee, dat zou ik nooit doen. Nee, dat vind ik helemaal niet leuk joh. Schei uit, laat me met rust.”

Wat vindt Connie dan? “Zeker wel, glamour ten top. Patty is lekker gebekt en Patricia… Ik kan wat van hen leren!” Maar volgens de Connie is Patricia een vreselijke zeikerd en heeft ze geen interesse in een tv-samenwerking. Wat denken jullie, gaan we de diva’s van de lage landen ooit samen op tv zien?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wie zit er nou nog op een progamma van die bejaarde troelas te wachten?