Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Drama voor Patricia Paay, ze kan nooit meer normaal lopen


Patricia Paay heeft het de afgelopen jaren zwaar te verduren gehad op het gebied van gezondheid. Na een heupoperatie en een val van de trap, heeft de voormalige zangeres en presentatrice ook nog eens een bacteriële infectie aan haar heup opgelopen. Dit heeft dramatische gevolgen voor haar, vertelt ze aan de Story: “Ik ben niet meer de persoon die ik ooit was. En ik zal ook nooit meer de oude zijn.”

Het is een harde realiteit waar Patricia mee moet leren omgaan. “Ik mag bijvoorbeeld geen hakken meer dragen, terwijl ik daar altijd dol op ben geweest. Ik moet op mijn eten letten, anders word ik te dik. En ik kan niet meer sporten, wat altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven is geweest.”

Ondanks dat Patricia trucjes heeft gevonden om enigszins normaal te kunnen lopen, is het voor haar nog steeds moeilijk om de nieuwe realiteit te accepteren. “Het is erg frustrerend. Ik voel me vaak beperkt en afhankelijk van anderen. Maar ik probeer positief te blijven en te genieten van de kleine dingen in het leven.”

Hoewel het een zware tijd voor haar is, blijft Patricia strijdlustig. Ze hoopt dat haar verhaal anderen kan inspireren: “Ik wil laten zien dat je nooit moet opgeven. Ook al gaat het soms niet zoals je wilt, je moet altijd blijven vechten en positief blijven.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

sja heel veel mensen op leeftijd kampen hiermee
das t leven
maar bij bnnrs is het altijd extra drama!😭

En denk dat ze ook haar tong niet meer binnenboord kan houden.