Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ex Montana Meiland haalt keihard uit naar schoonfamilie


Is Montana Meiland haar gesloten karakter de oorzaak van haar breuk met Dirk Hoogstraten? Volgens de ex-geliefde van Montana zou dit zomaar eens het geval kunnen zijn. In een exclusief interview met weekblad Privé doet Dirk zijn verhaal over de breuk en hoe het anders in de steel zit dan mensen denken.

Hoewel insiders zeggen dat de relatie tussen Dirk en Montana gedoemd was om te mislukken, zegt Dirk dat hij “er van stond te kijken” toen Montana hem vertelde dat ze uit elkaar moesten gaan, zegt hij uit in Privé. “Montana was mijn eerste liefde, en ik hoopte dat we voor altijd samen zouden blijven”, aldus Dirk. Toch was de breuk onvermijdelijk, en de impact ervan was zwaar voor Dirk. “Ik zal niet liegen, ik ben er doodziek van geweest en ben dat nog steeds.”

Volgens Jan Dijkgraaf, de biograaf van de Meilandjes, was de breuk tussen Dirk en Montana al lang aanstaande omdat het koppel na acht jaar nog steeds niet samenwoonde, zei hij in gesprek met Story. Maar Dirk beweert dat de breuk voor hem als een complete verrassing kwam. “Voor mij kwam de breuk echt uit het niets”, zegt Dirk. Hij denkt dat Montana, die bekend staat om haar gesloten karakter, bepaalde dingen niet heeft uitgesproken. “Ze praat niet echt over dingen. Haar zusje Maxime is daar makkelijker in”, aldus Dirk in de Privé.

Hoewel Dirk niet in detail wil treden over wat er precies tussen hem en Montana is gebeurd, zegt hij dat het een klap in zijn gezicht was. “We hebben afgesproken om hier niet over naar buiten te treden”, zegt Dirk. “Maar het heeft me echt geraakt.” Zal Montana ooit haar kant van het verhaal vertellen? Voor nu blijft het een mysterie wat er echt is gebeurd tussen deze voormalige geliefden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ach, we wachten gewoon op de biografie van Montana en dan weten we wat de reden van de breuk is. Dan hebben ze allemaal een eigen boek bij de familie Meiland. Daarna krijgen we een boek over de honden. En een boek door de familie samen geschreven. Dan zijn hoop ik de ideeën van boeken op.
O nee, ik vergeet die pipo waar die gillende keukenmeid Maxime mee getrouwd is en hun kinderen. Dus dat zijn nog 2 of 3 boeken. Of ze moeten nog een kind willen.

Alsjeblieft (niet). Er zijn grenzen aan wat een mens aankan. Kan die familie niet meer zien. Jammer was i het begin leuk, maar nu echt niet meer.

Ik hoop het ook niet, maar de Meilandjes doen toch alles om maar aandacht te krijgen. Vooral die 2 gillende keukenmeiden Martien en Maxime.