Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Maxime Meiland onthult schokkend verhaal over ex-vriend van Montana


Maxime Meiland onthult schokkende details over de ex-vriend van haar zus Montana: “Hij wilde dat ik abortus liet doen”

Het nieuws over de breuk tussen Montana Meiland en Dirk Hoogstraten sloeg in als een bom, maar volgens Maxime Meiland kwam het niet als een verrassing. In haar nieuwe biografie, genaamd Maxime, misbruikt, ontspoord en nu… gelukkig!, vertelt ze openhartig over de ex-vriend van haar zus. Zo vertelt ze dat Dirk haar onder druk zette om een abortus te laten doen toen ze zwanger was van Claire. “Terwijl ik al lang besloten had om de baby te houden, bleef hij maar benadrukken dat ik abortus moest laten doen”, zegt Maxime in haar boek.

Volgens Dirk zou Maxime geen leven meer hebben als ze de baby zou houden. “Ik moest me altijd verdedigen tegenover hem. Elke keer begon hij er weer over”, aldus Maxime. Na de geboorte van Claire bleek Dirk een prima oom te zijn, maar voor Maxime was het toen al te laat. “Het zal altijd in mijn achterhoofd blijven zitten, want ik onthoud alles”, aldus Maxime. Montana bevestigt het verhaal van haar jongere zusje aan weekblad Story. “Dirk liet inderdaad duidelijk blijken dat hij abortus het beste vond.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een zeikwijf ben jij zeg alles maar dan ook alles om aandacht te krijgen
Besef wel dat de mensen je onderhand beginnen uit te kotsen je bent media gek altijd weer moet je aandacht terwijl je enkel teerd op de bekendheid van je ouders zelf had je nooit zo ver gekomen dom wicht

Maxime Meiland vindt wel heel veel van andere mensen, maar volgens mij heeft ze geen spiegel in huis, die ze zichzelf eens kan voorhouden. De arrogantie straalt er van af en waarom dat allemaal door een showtje wat momenteel heel erg begint te vervelen. Hopelijk zal ze binnenkort een normale baan moeten vinden, alhoewel ik niet zou weten wie haar aannemen zal.

Wat een vreselijke omhooggevallen tuthola is dit zeg! De hele familie —-op Montana na—- praat poep! 💩
Iedereen zwartmaken, dat is alles wat ze kunnen. Laat ze eens naar zichzelf kijken want zij kunnen met z´n 3en een hele afdeling van GGZ aan het werk houden!
Tijd dat ze van de buis en uit de media verdwijnen. Sodemieter toch op, zeg!