Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Kledinglijn Monique Westenberg flop: “Marktkraamkleding voor belachelijke prijzen”


De altijd aandachttrekkende Monique Westenberg heeft haar eigen kledinglijn gelanceerd, maar haar volgers zijn niet erg enthousiast over de collectie. Eerder had Monique een collectie met de Kruidvat gemaakt, maar dat was een enorme flop.

De eerste collectie bij het Kruidvat van Monique liep namelijk voor geen meter. Op Instagram liet Monique toen kort erna eenfoto zien waarop we haar zagen met heel veel dozen kleding uit haar eigen collectie.

Toen stond er bij de foto dat Monique setjes ging maken om weg te geven aan goede doelen, maar Monique vertelt er niet bij dat haar collectie bij de Kruidvat voor geen meter loopt en dat Kruidvat van de zooi af wil zo liet iemand die bij kruidvat werkt aan ons weten. Natuurlijk moet je dan alles maar weggeven anders blijf je ermee zitten. Bij de tweede nieuwe collectie voor de Kruidvat bleek ook alles in de soep te lopen. Kruidvat gaf zelfs 50% korting om ervan af te komen.

Op Instagram deelt Monique in ieder geval haar blijdschap over de lancering van haar kledinglijn dit keer niet in samenwerking met Kruidvat hoor: “We zijn live. Eindelijk is het zo ver. Allemaal leuke dingen. We hebben de mankementen die er waren allemaal aangepast. Maar mocht je nog ergens tegenaan lopen dan mag je dat altijd laten weten.”

Hoewel Monique enthousiast is over de collectie, zijn haar volgers teleurgesteld over de maten en de prijzen. Op de webshop zijn alleen kleine maten te vinden en de prijzen worden als prijzig ervaren. Een van de teleurgestelde volgers reageert: “Helaas weinig xl dus niks voor mij. Dacht dat er ook veel grotere maten verkrijgbaar was maar helaas.” Een andere volger reageert op de kwaliteit van de kleding: “Sorry maar dit is gewoon marktkraamkkeding. Daar is niets mis mee, maar niet voor die belachelijke prijzen en maten.”

Lijkt dus weer een enorme flop te worden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Verschrikkelijk!
Zijzelf loopt niet in dit soort kleding maar denkt dat voor anderen goed is!?
Flop op flop maar mevrouw leert nooit.

Scoor nu jóuw gele slip voor de hete maandagen met je ex op wip en go!! 🤣😭

ze lult als altijd weer eens uit d´r nek
dat ding wat ze aan heeft staat niet op de site wat overigens een verschrikking is om te zien. wat een ordinair zootje. het meest opvallende is het kapsel van de vrouw die eruitziet als the joker. iets teveel botox danwel fillers in d´r bekkie. net als moniek.
ik geef het een half jaar en dan komt dit projectje van een paar middelbare vrouwen die denken hip en jong te zijn met hun veel te dure carnavalskleding ook weer tot een einde!

Eigen kledinglijn? Aan mijn hoela! Dit zelfde spul is op meerdere plaatsen te koop, maar dan voor 1/3 van de prijs.