Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique Westenberg in tranen, heeft het heel zwaar


Het zoontje van Andre Hazes en Monique Westenberg moest laatst in het ziekenhuis zijn keel- en neusamandelen laten verwijderen. Monique moest dit natuurlijk weer delen op haar Instagram account.

Monique was vrij emotioneel en een paar dagen ervoor had ze nog een filmpje laten zien van hoe ze huilde toen ze naast haar overleden hond Bikkel zat. Dat je verdriet hebt is natuurlijk te begrijpen, maar dat je dan een camera moet neerzetten en dan voor de camera gaat lopen huilen en dit aan jan en alleman gaat delen is echt aandachttrekkerij.

En vandaag deelt Monique weer dat kleine Dre veel heel veel pijn heeft terwijl hij op de bank ligt met heel veel ballonen. Monique stop hier nou eens mee. Buit je verdriet niet zo uit en laat kleine Dre lekker kind zijn en plaats niet de hele tijd alles over hem online. Hij kan nog niet zeggen dat hij dat niet wil dus wees een verstandige moeder en hou hem buiten jouw honger voor aandacht en roem.

Hieronder de foto die Monique deelde.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ben het volkomen met de schrijver eens,trek niet zoveel aandacht .Op deze manier krijgt men een hekel aan haar .laat je kind er buiten .Het doet pijn maar dit moeten zoveel kinderen doorstaan.
Met een jammerende moeder is het kind niet geholpen.

He Monique je kan ook te ver gaan met je aandacht bedelen
over de rug van je zoontje.

Verschrikkelijk mens. Presteert zelf helemaal niks , teert op het Hazes kapitaal en zoekt constant aandacht met irrelevante onderwerpen.

Die begint wel echt een drama queen te worden, hou eens op met dat gejank en hou het eens lekker voor je.

HET IS EEN ZIELIGE VROUW DIE BANG IS OM VERGETEN TE WORDEN NU ZE NIET MEER MET ANDRÉ GAAT, EN DAN MOET ZE MISSCHIEN WEL WERKEN VOOR HAAR GELD !!!!!

Dat zou ook langzaam aan eens tijd worden.Werken ,voor je eigen geld .Waarom heb je zoveel aandacht nodig?

Misschien kan ze samen met Nicol Cremers op de foto gaan voor Only Fans. Dan hoeft ze niet hard te werken, maar krijgt ze wel haar geld. Hoeft ze bij Andre haar hand ook niet meer op te houden.

Ze krijgt toch niets gratis van André? Ze zorgt voor zijn zoontje en André mag haar pakken wanneer hij maar zin heeft!
Dus gratis is het zeker niet!

lekker uitbuiten, daar is ze goed in.
in haar hoofd is het de nieuwe messias, dat joch van hun. en ze denkt dat gans het land dat ook zo ziet. christ, doe ff normaal zeg! nobody cares!!
papa is nergens te bekennen zoals gewoonlijk, maar het is dan ook geen maandag.😂
triest volk.

1 ballon is natuurlijk weer niet genoeg voor de messias.
Het moet vooral weer over the top zijn!

Je zoontje pikkie noemen maar vervolgens compleet doorslaan over de week van Lentekriebels. Dom wijf.🤮
Het is maar goed dat ze geen dochter hebben, want dan zou het kutje genoemd worden.

Je bent toch betreurenswaardig als je als vrouw van middelbare leeftijd alles in het werk wil stellen om zelf op de voorgrond te plaatsen en er zelfs niet voor terugdeinst de pijn van de zoontje hiervoor te gebruiken.

En dan mensen simpele ziel noemen als ze er kinderen bij halen .Dan ben je zelf toch wel supersimpel hoor .En nee Monique ook voor jou geld niet dat het dan anders is als je het zelf doet.

Daar komt ze weer met een zeikverhaal. Laat je handen eens een keer wapperen in plaats van altijd maar tevergeefs proberen de madam uit te hangen.

Kindje wordt nou eens volwassen……niemand zit op jou gejank te wachten.
Jullie leven=echt niet belangrijk hoor,al denk je van wel.