Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

René van der Gijp verteld absurd verhaal over een urn


Gisteren was er weer een nieuwe aflevering te zien van de talkshow Vandaag Inside. Sander Schimmelpenninck was te gast en zat aan tafel bij de heren. Hij pakte René van der Gijp goed aan en vroeg zich af waarom een vent die in de stad woont op een boerenpartij stemt.

Ook Johan Derksen kwam aan de beurt, want volgens Johan is alles de schuld van mevrouw Kaag van D66. Maar Sander vindt dat onzin en vindt dat Kaag geframed wordt door Johan.

Maar Sander vertelde ook over de lezingen die hij geeft en de optredens als congresleider die hij soms doet. René, Johan en Wilfred blijken dat ook gedaan te hebben en René vertelt een bizar verhaal over een urn tijdens één van zijn optredens.

Hieronder het filmpje mocht je het fragment gemist hebben.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties