Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

René van der Gijp wil stoppen met Vandaag Inside


De heren van Vandaag Inside hadden gisteren Mark Rutte te gast en dat zorgde voor de hoogste kijkcijfers ooit voor de talkshow. Maar liefst 1,5 miljoen mensen stemden af op Vandaag Inside.

Mark Rutte werd hard aangepakt door Johan Derksen, maar wist ze toch nog over uit te lullen. Hij kwam eigenlijk geen moment in de problemen en hij wist zelfs Johan even om te praten om op de VVD te stemmen.

Maar de heren onderhandelen ook nog steeds over een nieuw contract met John de Mol. En daar zijn ze nog steeds niet uit. Wilfred doet deze onderhandelingen ook voor zijn collega’s Johan en René.

De heren zouden rond de 1,5 miljoen euro de man willen verdienen, maar dat wil John niet betalen. René is het err totaal niet mee eens dat Wilfred nu al is gaan onderhandelen over het verlengen van de contracten. Volgens René kunnen ze beter de contracten uitzitten en dan pas gaan onderhandelen. Dan sta je veel sterker. René zegt ook dat Talpa al heeft aangegeven op dit moment geen extra geld voor de heren te hebben dus dan kun je toch beter wachten.

Ook blijkt dat de heren een speciale uitzending gaan maken op de vrijdag nadat het programma Avastars geflopt is. John de Mol wil nu dat de heren op vrijdag een extra lange uitzending maken van 20.30 tot 22.00 uur. Ook hier is René het niet mee eens laat hij aan Shownieuws weten. René zegt dat het beter is om gewoon 21.30 tot 22.30 uur aan te houden, omdat het anders te vroeg is en het een familieshow wordt waar je niet alles kan en mag zeggen en laten zien. Dan doelt René vooral op de pikante filmpjes die ze weleens laten zien.

Hoe dit gaat uitpakken is niet duidelijk, maar René lijkt echt tegenover Wilfred en Johan te staan en René zou het helemaal niet erg vinden om er helemaal mee te stoppen als het zo doorgaat.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties