Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Het gaat niet goed met Max Verstappen, doet niet mee aan formule 1 race


Zondag is de tweede formule 1 race van het nieuwe seizoen in Saudi-Arabië. Max won de eerste race in Bahrein op zijn gemakje. Sterker nog het was vanaf het begin al duidelijk dat Max de race zou winnen, want hij liet de concurrentie genadeloos hard achter zich.

Veel fans klaagden dat het waarschijnlijk een heel saai seizoen zal worden, omdat err niemand is die ook maar in de buurt gaat komen van Max en het hem moeilijk kan maken.

Maar wellicht is dat deze keer toch anders, want Max is ziek en heeft buikgriep en het is daarom nog onduidelijk of Max wel kan starten aanstaande zondag. Hij heeft de persdag gisteren al overgeslagen, omdat hij zich echt niet lekker voelde. Het is dus even afwachten wat er gaat gebeuren en of we Max aankomende zondag wel zien racen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties