Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Max Verstappen zit toch stevig aan de drank


Gisteren lieten we nog weten dat Max Verstappen woedend was, omdat hij bijna 1 miljoen euro aan entreegeld moet betalen om mee te mogen doen aan het nieuwe seizoen van de Formule 1.

Elk jaar moet een Formule 1 coureur namelijk entreegeld betalen anders mag hij niet meedoen. Het entreegeld heeft een basistarief van 10.400 euro. Maar je moet ook nog een fix bedrag betalen voor elk punt dat je vorig jaar behaald hebt als coureur. En Max had een enorme voorsprong vorig jaar doordat hij zo vaak als eerste over de finish ging. Dat zorgde ervoor dat Max in totaal aan het eind van het seizoen kampioen werd met 454 punten.

Voor elk punt dat een coureur behaald heeft moet hij dat jaar erop dus het entreegeld betalen plus 2100 euro per behaald punt. Voor Max komt dat dus bijna neer op 1 miljoen euro wat Max moet betalen om überhaupt mee te mogen doen aan een nieuw seizoen van de Formule 1.

Maar vandaag deelt Max op zijn Instagram account dat hij een mega contract heeft getekend voor een sponsordeal met Heineken. Hoeveel geld Max precies krijgt en wat hij daarvoor moet doen is niet duidelijk.

Maar volgens een aantal bronnen zal Max net zoals hij zijn gezicht verbond aan de Jumbo nu ook weer miljoenen verdienen met deze deal van Heineken.

Zonder deze deal verdient Max al 40 miljoen euro per jaar dus wat Max met nog meer geld moet doen is ons een raadsel. Maar dan heeft hij in ieder geval zijn entreegeld voor de Formule 1 alweer terug verdiend.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat doet Max heel goed , hij is slim genoeg en die Jumbo hebben we nu ook wel gezien. Hij is nog hartstikke jong dus hij moet nog lang met zijn geld vooruit en hij moet nu ook leven, eten en genieten dus dit is een slimme zet van hem. Zou precies hetzelfde doen …. pakken wat je pakken kan !!! 👍🏻😍😂

🍻🍺🍻

Hoeveel loyaal van Max om Jumbo te laten vallen. En dan met Heineken in zee te gaan die nog steeds in oosten zaken doet, laat zien dat kwa moraal hij weinig in z’n hoofd heeft. Jammer.

Max werkt ook nog gewoon met Jumbo samen hoor!