Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ruud de Wild schoffeert slachtoffer Marco Borsato: ‘Ze liegt en is in de war’


Ruud de Wild heeft zich de woede op de hals gehaald van veel mensen door opnieuw Marco Borrsato te verdedigen en zijn slachtoffer voor de bus te gooien.

Een paar dagen geleden werd bekend dat Marco Borsato niet vervolgt wordt voor zijn aandeel in het Voice misbruik schandaal. Maar Marco heeft natuurlijk ook nog een andere zaak tegen hem lopen.

Een 22-jarige dame deed namelijk aangifte. Zij beweert in haar aangifte dat ze vanaf haar 15e is misbruikt door Marco. Marco zou een huisvriend van de familie zijn geweest en toen de vader van het meisje overleed zou hij zelfs een rol als stiefvader hebben gehad. In de Telegraaf deed deze vrouw uitgebreid haar verhaal. Ze zou ontzettend bang zijn voor Marco en daarom al die tijd geen aangifte durven te doen.

Nu schoffeert Ruud de Wild in zijn in zijn radioshow De Wild in de Middag dit slachtoffer en beweert dat ze of liegt of in de war is terwijl er zoveel bewijs is dat ze de waarheid spreekt. John van den Heuvel liet zelfs weten dat er geluidstapes zijn en hij geshockt was wat hij daarop hoorde.

Ruud de Wild zegt er het volgende over:

“Ik heb wel echt serieus met Marco Borsato te doen. Weet je waarom? Stel je nou eens voor dat het toch een vergissing was en dat die mevrouw misschien toch niet helemaal heeft gezien wat er gebeurd is of dat het niet waar is of dat het allemaal gelul is, dat het gelogen is omdat ze gewoon boos was, of omdat ze in de war was.”

“Dat kan, hè? Dat zou kunnen. Stel je nou eens voor dat je Marco Borsato bent. Wat dan? Dan is je leven kapot, voor altijd. Die man komt al drie jaar niet buiten.”

Ruud de Wild nam het eerder ook op voor Ali B en Jeroen Rietbergen die nu toch vervolgd gaan worden door het OM.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De enige die in de war is is Ruud zelf

Precies die heeft ook wat vrouwen versleten dus is ook niet schoon op het vel

Voor alle partijen hopelijk snel een uitspraak en n oordeel van de rechter.

VERMEEND [!!!!!!!] slachtoffer. Er is nog niks bewezen namelijk!

Mijn persoonlijke mening is dat ik er geen reet van geloof!

Het lijkt wel mode! Even een BN-er beschuldigen! Vreemd dat het allemaal zolang moet duren zo een rechtszaak. Bij Rachel v. Galen is het zo gepiept om het voor te laten komen!

Geluk voor hem dat de The Voice zaak is geseponeerd ivm onvoldoende bewijs.🍀

Vieze Marco B heeft wel huilend bekent dat hij 5 jaar lang dat meisje heeft misbruikt.
Gelukkig is daar de tape van, dus komt hij er ws niet onderuit. Karma!
Daarbij natuurlijke de dagboeken van het meisje met daarin 5 jaar alle ins en outs over haar jeugdbelevenissen.
Kans is heel groot dat hij hiervoor veroordeeld wordt.

Dat de waarheid maar uitkomt, wat het ook is.

Dat suggereer je al met je naamkeuze , ook dat je advocaat mr. (wat dan weer met ’n hoofdletter moet) bent wat ik dan weer betwijfel door je woordk(n)euze , en de verklaring cq geluidsopname van dit meisje/dame schaar je in de fake-news-hoek , zal door de rechtbank getoetst worden , waar de nodige (krokodillen)tranen wel zullen vloeien bij “jouw” slachtoffer .

@Snappie:
Natuurlijk ben ik geen advocaat, net als dat jij niet Snappie de krokodil bent. Of wel dan?
En houdt je betweterige toontje vol met aannames maar voor je. We leven nog altijd in een land waar een eigen mening gewoon mag!

Misschien moet Ruud de Wild eens met pensioen gaan, die kraamt alleen nog maar onzin uit.

Of hij heeft zelf iets ’t verbergen waardoor hij zo reageert. Om zijn eventuele vermeende slachtoffer bang te maken om aangifte tegen hem te doen.

Due viespeuk is gewoon verslaafd.
Vreemdgaan bij het leven en zijn gezin jarenlang met vele vrouwen verloochenen.
Respect kent die kwam niet. Bah!
Dan nog dat vermeende misbruik van een jong meisje. Gatver, 5 jaar lang, met zoals lijkt voldoende bewijs. Tape met zijn bekentenis & dagboek etc.

Die Marco Borsato groupies geloven nog steeds volop in zijn onschuld. Kijken alleen maar naar zijn mooie Italiaanse ogen.
Het zou juist meestal de meest aimabele vrienden/familie die dit soort acties uitvreten.
Benieuwd naar de rechtspraak