Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Geluidstapes uitgelekt van wangedrag Marco Borsato


Een paar maanden geleden deed een 22-jarige dame aangifte tegen Marco Borsato. Deze dame beweerde in haar aangifte dat ze vanaf haar 15e is misbruikt door Marco.

Marco zou een huisvriend van de familie zijn geweest en toen de vader van het meisje overleed zou hij zelfs een rol als stiefvader hebben gehad. In de Telegraaf doet deze vrouw uitgebreid haar verhaal. Ze zou ontzettend bang zijn voor Marco en daarom al die tijd geen aangifte durven te doen.

De dame in kwestie meld het volgende:

,,Ik ken Marco vanaf mijn geboorte en zeker na het overlijden van mijn vader heeft hij veel lieve dingen voor me gedaan. Hij was er op mijn diploma-uitreiking, hij kocht een fiets voor me, ging met me winkelen. Maar je kunt de dingen die goed gaan niet wegstrepen tegen de dingen die verkeerd zijn gegaan. En er is ook veel niet goed gegaan. Mijn moeder werkte voor Marco en zodoende kwam hij regelmatig over de vloer. Het misbruik begon na de dood van mijn vader. Ik voelde me smerig om wat hij met me deed maar durfde me niet te verzetten omdat ik bang was voor de gevolgen.”

Pas na sessies met psychologen waarbij volgens de aangifte ook Borsato aanwezig was en huilend zijn verontschuldigingen aanbood, voelde de inmiddels jonge vrouw zich gesterkt om de gedragingen van de zanger aan de kaak te stellen.

Nu laat John van den Heuvel in zijn podcast Ongefilterd weten dat hij bewijs tegen Marco echt overweldigend is. John heeft al het bewijs ingezien en er zijn zelfs geluidstape. Volgens John is de kans heel groot dat Marco in de bak belandt.

John zegt er het volgende over:

“Wat ik in het geval van Marco Borsato heb gezien is dat er in ieder geval bewijsmiddelen zijn die ertoe zouden kunnen leiden dat hij veroordeeld zou worden”

“Er is een dagboek van het meisje waarin bepaalde dingen zijn omschreven, er zijn de-auditugetuigen, dus vriendinnen van haar uit die tijd die geïnformeerd zijn over wat er is gebeurd, er zijn geluidstapes, noem maar op. Dus er is wel bewijs en dat moet gewogen worden door een rechtbank als het tot een vervolging komt.”

“Wat ik ervan vind is niet zo interessant, het gaat om wat de rechtbank ervan vindt, maar ik schrok me wel te pletter toen ik het allemaal hoorde en las.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laat Marco Borsato lekker met rust..
Geouwehoer altijd op die media

Die borsato moet zich toch echt diep schamen .
En dat werkte ook nog voor warchild.
ERGER KAN NIET

Was je er bij? Heb je bewijs gezien? Is hij al veroordeeld?

Goed lezen Simone..er zijn opnames dat Marco bekend e.d. Dus ja!!! Er zijn bewijzen.
Dus stel niet van die domme vragen.
Je idool beschermen en alles maar goedkeuren zoals jij doet, dat is pas crimineel.

Wat ik ervan vind is niet zo interessant

aldus John die het maar wat geweldig vindt om zich keer op keer hierover uit te laten bij boulevard of waar die maar mag komen opdagen voor een paar knaken.

Marco..nu hang je hè viespeuk!!!!!!
Hoe kan je, ik vond je altijd zo’n dooie bij The Voice, maar je bent gewoon een vies mannetje die zich GOD voelde en dacht dat ie alles kon maken.

Ruud , misschien zijn jullie wel ’t meest in de war , omdat deze sleas-bak (gestaafd door geluidsopname) jankend z’n spijt betuigde om misbruik van ’n kwetsbaar 15 jarig meiske wie net haar vader verloren was en dacht gesteund te worden door dé huisvriend , maar het op iets kwalijkers uitdraaide en daar door ’n wolf in schaapskleren besprongen werd ?! En dan kom jij met als/als story’s om de publieke opinie te manupileren , je zou je diep moeten schamen en onthouden van commentaar in deze vanwege je evt. invloed als BN’r , wat ik (ook) had gedaan als jij jouw (misplaatste) reaktie alleen in privé-kring had geloost