Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Relatieproblemen bij Simon Keizer en Annemarie: is het echt voorbij?


Een tijdje geleden werd duidelijk dat Simon Keizer aan de lopende band zou vreemdgaan. Maar liefst 7 vermeende minnaressen van Simon klappen uit de school over hoe hij te werk gaat. Maar kort daarna kwam er minnares nummer 8 bij en klapte die ook uit de school. Volgens haar was de daad met Simon saai en kort.

Annemarie de vrouw van Simon Keizer geloofden blijkbaar niets van alles wat er naar buiten kwam. In Volendam zou ze zelfs  bekend staan als ‘sloom en dom.’ Maar daar lijkt nu toch verandering in te zijn gekomen.

Zondag was Annemarie namelijk jarig en elk jaar plaatst Simon dan een leuk bericht op zijn Instagram account om zijn vrouw te feliciteren en te zeggen hoe blij hij met haar is. Maar Simon plaatste zondag helemaal niets op zijn Instagram account. Ook bij Annemarie bleef het stil.

Volgers van zowel Simon als Annemarie weten het zeker er zijn relatieproblemen of het stel is uit elkaar. Maar wij horen dat het stel wel relatieproblemen heeft, maar toch nog bij elkaar is. Simon zou namelijk aan Annemarie hebben beloofd dat hij klaar is met zijn gedrag. Maar Annemarie is daar toch niet zo zeker van en daardoor heeft het stel vaak ruzie.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

WAT EEN GEZELLIGHEID DAAR …. OOK VOOR HET KIND !!!

Kinderen, ze hebben er 2

Het heeft nog lang geduurt met die viezerik.
Als ik haar was zou ik de eer aan mezelf houden, en verder gaan met de kinderen.
Die vent geeft niets om haar, hij deed erg lelijk over haar bij die vrouwen waar hij vreemd met ging.
Die kun je toch niet meer vertrouwen.

Kiest ze voor haar eigenwaarde of voor zijn creditcard??😂😬🤑