Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nieuwe minnares Simon Keizer klapt uit de school


Een paar weken geleden werd duidelijk dat Simon Keizer aan de lopende band zou vreemdgaan. Maar liefst 7 vermeende minnaressen van Simon klappen uit de school over hoe hij te werk gaat. Maar nu komt daar minnares nummer 8 bij, want er is opnieuw een vrouw uit de school geklapt over Simon Keizer.

Zo beweert een dame nu dat Nick en Simon tijdens hun American Dream Tour allemaal rond hebben lopen ketsen. De dame zelf heeft het tijdens deze periode ook met Simon gedaan. Ze liet foto’s zien en appjes die Simon haar stuurde op een juicekanaal. Volgens deze dame had Simon een fake social media account onder de naam Peter Kos. Hieruit zou Simon met alle dames contact leggen en onderhouden zodat zijn vrouw er niet achter kwam.

Volgens deze dame vroeg Simon altijd om foto’s van haar jetsers daar was hij door geobsedeerd. De dame in kwestie laat ook weten dat de uiteindelijke daad met Simon maar heel kort en saai was.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De dame moet zich schamen

voor de daad terwijl ze wist dat hij getrouwd was en dan ook nog klagen over de daad zonder liefde alleen maar puur lust tja dan krijg je dat

Het zou de dames in kwestie sieren als ze eens met hun gezicht in beeld kwamen,iemand annoniem beschuldigen is wel erg makkelijk en laag.en zelf zijn het als het waar zou zijn en ik hoop dan ook dat ze zelf ook besoddemieterd zullen worden,dan weten ze wat ze andere gezinnen aandoen.

Helemaal mee eens.

Zeker als Petra Kos!!????
Kom nou.

Yo ff goed lezen hij gaat al Peter Kos

Wat een lef zeg,roepen dat hij het gedaan zou hebben met haar,maak je dan maar eens bekent,maar dat durf je niet,iedereen kan wel van alles roepen!trouwens als het waar zou zijn ben jij ook een troela van niets,je legt het aan met getrouwde mannen die bovendien ook nog vader is,de bekende pot die de ketel verwijd.bah bah.

Verschrikkelijk of het wel of niet waar is laat ik in het midden. Als het waar is moet die zich schamen, kort plezier en misschien huwelijk stuk.

Schamen? Wie moet zich hier nu eigenlijk schamen!! Simon moet zich kapot schamen. Geen zaken om gaan draaien aub

Simon is wel fout maar de dames zijn ook echte slettebakken! Is wel een getrouwde kerel en om eerst in de nest te kruipen om daarna te roepen hoe saai hij was???

Simon is gewoon heel fout bezig hij belazerd zijn vrouw schandalig

Daar kom je pas nadien achter he! Niet zo moeilijk.

Mrs. Keizer heeft hele dikke oog- en oogkleppen op, vermoed ik. Hopelijk heeft ze nog geen SOA of apepokken opgelopen. Ik zag hem, Simon, daar een belachelijk toneelstukje opvoeren, waar Nick weer veel meer moeite mee had. Hij moest zich zo te zien inhouden om Mr. Keizer geen vuist tussen z’n haaie-ogen te geven. Een mooi solo-project voor Simon: z’n “man-cave” uitbreiden tot een stripclub plus bijbehorende trap naar de kamers. Dit is echt een walgelijk exemplaartje van een kereltje. Ik moest wel lachen hoe opzichtig hij de dames in het publiek zat te scannen. Wat een doorzichtig zielig mannetje met 1 oog halfdicht(het scan-oog) en met zijn andere oog keek hij langs Nick. Meneer had geen vadergevoelens bij zijn 1e kind? Nou, volgens mij heeft deze Jan Doedel uit Volendam helemaal geen gevoel/geweten, alleen maar gevoel in zijn BROEKJE.

Wat maakt iedereen zich toch druk om Simon.Het is iets tussen hem en zijn vrouw.Laat mensen in hun waarde..

Het is iets tussen zijn vrouw en Simon .IN het leven draait het niet alleen om macht,maar ook om de duit en de fluit

Precies. Een heel heel eng mannetje.

Regel 1, correctie: dikke oog- en OORkleppen

Wat zijn dit voor vrouwen..? Eerst je lekker laten nemen om vervolgens de mannen de grond in te boren…(.want je hebt jouw doel toch niet bereikt) moet je niet even jezelf heel goed in de spiegel aankijken..?

Het zou de dame in kwestie sieren als ze eens met haar gezicht in beeld kwam,makkelijk hoor iemand ergens van beschuldigen en zelf te laf zijn om in beeld te komen,en daarbij de dame zelf deugt ook niet,hoe haal je het in je botte hoofd om met een getrouwde man het nest in te duiken.en zo een gezin naar de knoppen te helpenik hoop dan ook dat deze dame een keer flink besoddemieterd word,en dat ze er flink veel zeer aan over houdt.

Sneu voor zijn vrouw, wat een gedrocht die simon, ook niet goed van al die dames

Lijkt erop dat een ieder zich tegenwoordig verheerlijkt met het gewroet in andermans leven.

Is voledam niet 1 grote investeringen dorp,net als urk toch?

Incestdorp

Haha Ali B de tweede. Hij is inderdaad getrouwd, maar hij is blijkbaar rouwig om vreemd te gaan. Zielige mensen gaat vreemd. Schijnheilig doen, maar intussen met bosje bloem thuiskomen. ik zie dat veel hier blijkbaar ook vreemdgaan. Ze wringen in allerlei bochten om het goed te praten.

Maak je allemaal niet zo druk om dit soort geneuzel. Nick en Simon hoe dan.

Is ook cru voor zijn vrouw, zo plat als een dubbeltje en echt zo’n kindvrouwtje, zit geen figuur aan en circa 20cm korter dan Simon.
Nu kickt hij op vrouwen met grote jetsers.🥴
Goed voor zijn vrouw haar ego.