Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vrouw Simon Keizer staat in Volendam bekend als: ‘Sloom en Dom’De relatie tussen Simon Keizer en zijn vrouw Annemarie moet wel op springen staan denkt iedereen nadat er zoveel juice is uitgelekt over hoe Simon al jaren zijn vrouw bedriegt met tal van andere vrouwen.

Maar niets blijkt minder waar, want Jan Roos en Dennis Schouten hebben verschillende bronnen in Volendam gesproken en die beweren dat Annemarie haar vent echt niet gaat verlaten. Sterker nog Annemarie zou in Volendam bekend staan als ‘sloom en dom.’

Wellicht kun je daar ook nog het woordje naïef aan toe voegen, want het zou zomaar zo kunnen zijn dat ze niets gelooft van alle juice over Simon en in de praatjes van hem blijft trappen.

In Volendam weten ze al langer hoe Simon in elkaar steekt en kijken ze daar niet op van de verhalen die ze de afgelopen tijd over Simon horen. Ze zijn eerder verbaasd dat het zo lang heeft geduurd tot dit allemaal naar boven kwam drijven. En Nick die heeft dus echt een bloedhekel aan Simon. Nick weet ook wat Simon allemaal uitvreet en kan dat gewoon niet meer aanzien.

Deel deze juice!

16 Reacties

 1. Dat interesseert toch niemand een “klere-reet” !!
  Die twee zouden eigenlijk in schamele armoede moeten leven en dat ze dan elkaar nodig zouden moeten hebben om te “overleven”. Pure decadente overweldaad-taferelen , nu !!

 2. Joanne

  Ik vind het te triest voor woorden dat het zo gaat in de muziekwereld.
  Blijf dan vrijgezel en behandel je partner niet zo .
  Ik ben er van overtuigd dat je eens verantwoordelijkheid zult moeten nemen.

 3. p. aling

  duidelijk is da simon nie gelukkig is met en bij zn wijffie
  dus wat nu?

  als ie weggaat krijgt ie heel volendam en nederland op zn nek, onterecht wmb maar
  zo gaat dat dan tegenwoordig

  annemarie zal zich in slachtofferschap wentelen en een een tweede moniek westenberg worden met allemaal van die bemoeizieke verlaten wijven die fan zijn van zulke nobodyś

  simon is al veroordeeld door t ganse land. met dank aan de bemoeizucht van iedereen en zijn moer
  komt nie meer goe met die kerel al zou ie willen.

 4. Rob

  Volgens mij zingen Nik en Simon liedjes. Wat ze prive doen is hun zaak. Nederland wordt gek. Ga je geen brood bij een bakker kopen als hij vreemd is gegaan? 40% van nederland mag dan ook hun werk niet meer doen.

  • Didi

   Helemaal mee eens. Niet normaal meer waar Nederland zich druk om maakt en ook belachelijk Simons vroeg sloom en dom te noemen. Degenen die dat schrijven zijn vast (niet) fantastische mensen.

  • Ans

   Iedereeen moet eens ophouden om andere zwart te maken, wat hebben andere ermee te maken. Vooral dat vreselijke wijf van Coldemijer. Kijk eens in de spiegel.

 5. Willem

  Moet deze man de zelfde weg volgen als Marco Borsato nog niets bewezen of veroordeeld en al helemaal afgebrand als we dat als recht gaan zien zijn we diep gezonken

 6. Joyce

  Dat mensen zich druk maken over een andermans leven snap ik sowieso al niet.. maar om iemand dan ook sloom en dom te noemen vindt ik dan ook weer erg laag van diegene die dat dan als hardste roepen. Het is altijd leuk en blijkbaar heel erg bevredigend om een ander te bekritiseren over de leefwijze waarin ze verkeren.. Get a life.. boehoe

  • Anna

   Mister Simon beseft niet dat hij zijn kinderen ook een hoop ellende bezorgd, ooit zullen ze er op aangekeken worden.

   Ik hoop dat we allen Nick zullen steunen, ..Hij is ook de dupe, laat het zijn carriere niet kosten,!

   Tja Simon je maakt meer kapot dan je denkt, en wat was je doorzichtig,

 7. Die schouten en Roos, kunnen ze geen echte baan zoeken, ben benieuwd waarvan ze leven. Die roos is net een opgeblazen kikker en z’n lelijke kop. Als hij een vrouw heeft, heb medelijden met haar, haha

  • H. Aring

   Doe jullie ding (muziek maken) en wat jullie in jullie privé leven doen moeten jullie zelf weten en betrek niet andere (Nederland) erbij.
   Weet er zijn bladen die van smullen om ander mans privé .

 8. KarMa

  Iemand sloom en dom noemen gaat me toch te ver. Ze heeft haar eigen wereld en mag ze? Omdat ze niet beantwoordt aan de wensen van buitenstaanders is ze ook nog naief.
  Word een beetje moe v a n alle bemoeienissen met maar één doel : levens verstoren en voor drama zorgen.

 9. Mm

  Ze ziet er dan ook behoorlijk sloom en dom uit. Wist niet eens hoe ze eruit zag, tot ik vorige week even zocht op google.

 10. Dan is die Annemarie ook echt wel een grote MUTS ! ! ! Maar schijn bedriegt. Ze kan goed niet bij hem weg gaan vanwege de luxe en het geld. En dan erbij je komt echt niet zonder geld op straat te staan . Maar je blijf toch niet bij zo’n LEUGENAAR en bedrieger . DAN BEN JE ECHT WEL EEN DOMME GANS ! ! !

  • Loes Wennekes

   Had het nooit gedacht van Simon. Hij is in mijn ogen behoorlijk weggezakt. En Annemarie laat hem maar flink betalen voor wat hij je aangedaan heeft.

 11. Brit

  Sneu voor hun kinderen, die zijn weer de dupe en zullen er op aangesproken worden.
  Er bestaat ook nog zoiets als KARMA .
  Wat een held om te vluchten. Pff
  ,

Geef een reactie