Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Nicol op straat gezet door Peter Gillis


Peter Gillis zou dus eind mei vorig jaar zijn Nicol hatseflats wat tikken hebben verkocht en hier en daar hebben gebetenDe reden voor de mishandeling lieten wij al eerder weten. Peter belande een nachtje in de cel en wacht nu op de rechtszaak.

In november lieten wij toen al weten dat Peter en Nicol eigenlijk alleen nog bij elkaar waren voor de bühne. Ze deden alsof ze bij elkaar zijn. En dat blijkt nu ook, want volgens verschillende bronnen is het één grote poppenkast. Wie het uiteindelijk heeft uitgemaakt weten we niet. Maar dat kan eigenlijk maar één iemand zijn.

Vandaag wordt maar weer eens bevestigd dat Peter en Nicol allang uit elkaar zijn. Nicol is namelijk gespot in de Action. Volgens de spion die haar gezien heeft had ze veel haast en snauwde ze naar iemand die mee was. Waarschijnlijk één van haar kinderen. Ze kocht vooral veel schoonmaakmiddelen.

Veel mensen vragen zich nu eindelijk af of Nicol op straat is gezet door Peter en de hele poppenkast gewoon niet meer vol te houden was en Nicol voortaan haar eigen broek omhoog moet houden vandaar dat ze naar de Action ging.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoe dikwijls is er al niet beweerd dat ze door die speknek uit huis is gezet.
Begrijp Talpa niet dat ze nog steeds met deze aso familie in zee blijven gaan.
Zegt ook iets over Talpa
l

Ze is toch goed betaald door Talpa, voorlopig hoef ze niet zwervers leven te lijden.

Snap niet dat er überhaupt nog over die tokkies bericht wordt …. graag totaal van de radar laten verdwijnen!

Blij dat die lui niet meer op tv.zijn , in een woord walchelijk

Alweer????? 🤣🤣🤣🤣🤣
Zo te lezen wordt ze elke paar weken op straat gezet door die dikke papa al. 🤣