Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Werknemer Peter Gillis klapt uit de school: ‘Hij is een gek’


Een oude vriend die tevens een werknemer was van Peter Gillis is in de Story uit de school geklapt over de beruchte miljonair.

Robert zoals de werknemer heet was de operationeel manager op de vakantieparken en had alleen Peter boven hem staan. Maar toen bleek dat Robert 6 dagen lang 24 uur per dag klaar moest staan voor Peter maakte hij een switch en bekleedde hij een andere functie op de klachtenafdeling van de parken.

Robert zeg er zelf in weekblad Story het volgende over.

Robert:

 “Daarna ben ik het klachtencircuit ingegaan. Het gonsde van de klachten. Dat wil je allemaal niet weten…”

“De meeste klachten hadden betrekking op de hygiëne en gebrekkige schoonmaak van de vakantieparken. Dat was niet best”

Op een gegeven moment kreeg Robert een hartaanval en moest hij er even tussenuit om weer de oude te worden, maar toen hij terugkwam ging de boel op slot door de lockdowns.

“Toen was er weinig te doen en werd ik te duur. Maar omdat ik een vast contract had, had ik recht op een bepaald bedrag. Dat weigerde Peter Gillis te betalen. Toen heb ik er een advocaat opgezet en kreeg ik twee weken later alsnog dat bedrag. ‘Zo leer je je vrienden kennen’, klaagde Peter. Maar ik dacht: als we vrienden waren naai je mij geen oor aan!”

Robert laat weten dat Peter twee persoonlijkheden heeft.

“Peter Gillis heeft twee persoonlijkheden: werkgever en vriend.” 

Peter Gillis is inmiddels ook op de hoogte dat Robert heeft gelekt naar de pers en laat in de Story weten hier verbaasd over te zijn.

“Peter is een beetje verbaasd over de uitspraken van Robert. Robert heeft immers een geheimhoudingsverklaring getekend. Dus hij mag eigenlijk niets zeggen, dan heeft hij een probleem”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En die griezel laten ze nog steeds op tv.
John de Mol lijkt wel gek, om die idioot niet te dumpen.
Die verhalen blijven maar komen over die narcist.
En hoe hij met mensen om gaat.
Hopelijk komt hij een keer de goeie tegen.

Joh die gek helpt al zijn werknemers naar een burn out . Dat mannetje Jamier die in de horeca voor hem werkte, de arme man werd letterlijk opgejaagd en totaal respectloos behandeld. Die man is denk ik hard gillend weggelopen of zit nu in de ziektewet.