Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Erica Meiland haalt snoeihard uit naar haar ex die alles bij elkaar liegt


Laatst werd duidelijk dat Erica Meiland met de scepter zwaait in de familie Meiland. Zij krijgt al het geld binnen van John de Mol voor hun serie en de rest van het gezin kan haar dan een factuur sturen.

Ook staat het nieuwe pension wat de Meilandjes gekocht hebben in Noordwijk alleen op haar naam. Zij heeft dus alles in beheer en Martien heeft het nakijken en zal moeten luisteren naar Erica.

Maar goed hoewel Erica dus in control is in haar gezin ziet ze niet meer te wachten op een nieuwe vent. Na haar debacle met haar ex Sander van Betten is er helemaal klaar mee en vertrouwd ze mannen niet meer. In een interview met Weekblad Weekend laat z het volgende weten.

“Het kan zijn dat je iemand ontmoet die zó goed bij je past dat je dat al snel voelt. Maar ik heb het idee dat dát niet meer komt. Dat ik denk van: ‘Nee, ik ga er niet meer aan beginnen, want je kent iemand helemaal niet.’ En dan blijkt het later weer tegen te vallen en gaan ze leugentjes vertellen. Daar ben ik helemaal klaar mee.”

Erica komt ook nog even terug op haar ex privédetective Sander van Betten die volgens Erica alleen maar leugens in de pers verteld en waar ze zo graag op wil reageren, maar dat toch niet doet.

“Omdat ik dacht: ‘O, wéér een leugen.’ Maar dan denk ik: ‘ Niet doen Eer, niet doen.'”

Maar was het Erica niet die zei dat ze geen relatie met Sander heeft gehad en dat hij toen wel met allemaal bewijs kwam met berichtjes en mailtjes welke ze elkaar hadden gestuurd?

Dus hadden ze echt geen relatie of wil Erica deze periode zo snel mogelijk vergeten en blijven volhouden dat ze niks had met Sander?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties