Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Katja Schuurman is kapot van verdriet


Het blijkt niet zo lekker te gaan met Katja Schuurman. Katja heeft nog niet zolang een relatie met jongere vent en dat schijnt nu over te zijn laat ze in een cryptische boodschap op haar Instagram account weten. Ze laat weten dat de feestdagen helemaal niet leuk zijn en dat haar eigen dochter ook nog het woord ‘loser’ op het voorhoofd van Katja heeft geschreven.

Katja zegt er het volgende over:

”En dan zit je er ineens zo bij. “Loser” op je voorhoofd gekalkt door je dochter (verkeerd gespeld dus telt niet). Ook lekker terug gestift haha. Mijn meisjes zijn toch echt het grootste geluk in mijn leven. En ik wil ook nog even zeggen: De feestdagen zijn toch eigenlijk alleen maar écht leuk voor mensen waarbij alles helemaal top is in hun leven? En .. -de rest heb ik net gewist want anders vast weer aanleiding voor.. – Nou ja, ik wil maar zeggen: als je deze dagen niet alleen maar extatisch en gelukkig rondom een kerstboom dartelt: you’re not alone.”

Overigens gaat het vaker wel niet helemaal goed met Katja. Laatst nog werd ze dronken gespot en vond ze het raar dat niemand met haar op de foto wilde, want ze is toch een bekende Nederlander. Het werd zelfs zo triest dat Katja maar ging vragen of zij met mensen op de foto kon in het restaurant. Ja dan heb je echt even te diep in het glaasje gekeken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

slachtoffer gelal van een dronken tor.

“Katja Schuurman is kapot van verdriet”…? 😯
Ik dacht meteen de wijn is op, maar blijkbaar toch niet. 😉

Wat een gekkooo..borderline is een rare ziekte. Zal wel weer uit zijn met vriendje.
Drank, drug & erop los leven is niet goed als je geestelijk zo instabiel bent.