Het laatste showbizz nieuws

Utopia nieuws

Jeroen van der Boom heeft een hele kleine


Jeroen van der Boom blijkt volledig in zak en as te zitten na het floppen van zijn programma ‘Hoge Bomen.’ In dit programma nodigt Jeroen een bn’er uit die hij dan gaat interviewen en waar hij een liedje voor zingt. De kijkcijfers van het derde seizoen waren dramatisch slecht en Jeroen die dol is op aandacht vreest voor zijn tv-carrière.

Jeroen liet in een interview met de Telegraaf weten dat hij het liefst een jaar zou overslaan en met SBS6 om de tafel zou willen om te kijken wat ze moeten doen om het programma naar een hoger niveau te tillen.

Ook liet Jeroen weten in het interview met de Telegraaf dat hij wel weet waar het aan ligt dat de kijkcijfers zo slecht waren. Hij zegt zelf dat hij vaak geen klik had met de gasten die langskwamen. Dus Jeroen geeft de gasten de schuld. Het moet niet gekker worden.

Maar Jeroen hoeft zich er geen zorgen meer over te maken, want ome John heeft zijn contract niet verlengt en hij mag oprotten bij SBS6. Verbaasd ons ook echt niet, want Jeroen is niet alleen een kijkcijfer flop, maar ook nog een hele nare vent. En één van zijn scharrels laat nu ook weten dat Jeroen wel een hele kleine heeft en slecht in bed is. Tja gelukkig kan hij alles compenseren met zijn optreden bij de Toppers.

DEEL JE JUICE MET ONS!

Heb je nare ervaringen met bn’ers of heb je wellicht andere juice over bn’ers deel dan je verhaal met ons. Je blijft ten alle tijden anoniem. Stuur ons een mail met je verhaal naar info@utopianieuws.nl of stuur je verhaal anoniem in via de site.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dan komt hij ook eens aan de beurt.
Als er bakken met geld binnen komt hoor je ze niet.
Kijken wel op de gewone mensen neer, tot dat zijn programma’s floppen,en minder inkomsten zijn.
Hij dacht dat hij goed bevriend was met de Mol, dat kan hij vergeten.
En van dat kleintje🤌 lachen zeg.
Dat worden gezellige feestdagen bij hem thuis.

anders kan hij nog naar roggel gaan uithuilen of op haar schoot zitten daar gaat hij goed mee om met roggel