Het laatste showbizz nieuws

Utopia nieuws

Rachel Hazes: ‘Ik wist echt niet dat Andre verslaafd was’



Gisteren lieten we weten dat het verhaal dat Yvonne Coldeweijer heeft verteld over dat Rachel Hazes haar zoon Andre Hazes uit huis heeft geschopt helemaal niet klopt. De reden zou volgens Yvonne zijn dat ze het er niet mee eens is hoe Andre met zijn vriendin Saar omgaat en dat hij weer terug is bij Monique.

Een andere bron meldt dat er helemaal geen sprake van is dat Andre ruzie heeft met zijn moeder en uit huis is gezet. Andre is gewoon welkom bij Rachel. Als hij daar een paar dagen niet slaapt wil volgens deze bron niet zeggen dat het helemaal uit de hand gelopen is met zijn moeder. Sterker nog deze bron beweert dat Rachel, Andre en Djarno eergisteren nog gezellig samen paddle aan het spelen waren.

Rachel heeft inmiddels een interview aan de Story gegeven en daaruit kunnen we toch wel opmaken dat de twee dikke mik zijn met elkaar. In het interview verteld ze hoe ze erachter is gekomen dat Andre verslaafd was. Ze blijft volhouden dat ze het niet wist totdat Andre het zelf huilend aan haar bekende. Als Andre problemen heeft of iets klopt dus altijd als eerst aan bij zijn moeder Rachel.

Rachel zegt er in de Story het volgende over:

,,Het is immers zijn verhaal. Aan de andere kant: in het begin wist ik ook niet beter. Ik dacht werkelijk dat hij een emotionele burn-out had toen hij naar Spanje ging. De eerste keer was vijf dagen en de tweede keer was voor langere tijd. Toen kreeg ik ook dat telefoontje van hem waar ik nog altijd kippenvel van krijg als ik eraan terugdenk…”

,,André vertelde dat hij geen zin meer in het leven had. Dat hij niet meer gelukkig kon zijn. Dat vond ik zo heftig. Het is heel naar wanneer je je zoon hoort zeggen: Ik heb geen zin meer in het leven. Dat is het ergste wat je als moeder kunt horen.”

,,Dat was ook voor het eerst dat ik André hoorde huilen. Hij hield zich altijd groot.

Rachel zegt dus dat ze niet wist dat Andre verslaafd was aan drank en drugs. Maar ze had blijkbaar wel een vermoeden.

,,Ik heb wel altijd gedacht dat hij íéts moest gebruiken. Vanwege de werkdruk. Mensen zeiden het ook wel tegen me. Maar wanneer ik André er vervolgens mee confronteerde, zei hij: Hoe kom je erbij? Ik wil echt geen naïeve moeder zijn, maar wij zijn altijd een familie geweest waarin alles besproken kon worden. En dan geloof ik mijn kind als hij het ontkent.”

Rachel Hazes en Rob Goossens ruziën heftig op docu première

Rob Goossens haalt altijd keihard uit naar Rachel Hazes in RTL Boulevard. Dit is ook dan de reden dat Rachel Lees meer

Rachel Hazes heeft Andre uit huis gegooid ze hebben bloedbonje

Saar de nieuwe vriendin van Andre Hazes lijkt alleen op vakantie te zijn vertrokken met de ring van Andre nog Lees meer

Rachel Hazes liegt de hele boel bij elkaar

Als Andre Hazes senior nog had geleefd dan was hij volgens Rachel Hazes vandaag precies 31 jaar met haar getrouwd. Lees meer

Woeste Rachel Hazes scheldt volgers uit die commentaar hebben

Gisteren lieten we weten dat Rachel Hazes haar dochter Roxeanne opnieuw vernedert. Rachel Hazes heeft al twee jaar ruzie met Lees meer

 1. Anna

  Zeer naïef Rachel. Mensen die gebruiken ontkennen altijd ook al druk je ze met de neus op de feiten ze blijven ontkennen.
  Heb onlangs ook een goede kennis verloren, die altijd ontkende dat ze teveel dronk maar zodra ik ze aan de tlf had wist ik al hoe laat het was.
  Triest ,maar blijf op je hoede .Hij kan zo maar weer gaan gebruiken en weer ontkennen

 2. Areke

  Naar Glennis de knokker gekeken zeker die geloofde ook haar kind.En gauw naar de story waar de grootste holkruiper van Pinokkio Rochel v Galen werkt.Rochel je liegt zo hard dat je zelf niet meer weet wat de waarheid is.

 3. Simon

  Nee ze was te druk met haar eigen verslavingen, great mom she is.

 4. 🤣🤣🤣 wat een droeftoeter he!!! volgens mij heb ik ooit gelezen dat er een zakje coke uit ze sok was gevallen IN JOU BIJZIJN mevr van GALEN ,dus je LIEGT weer eens voor de verandering..kansloos dat vieze wijf..

 5. Excelle

  Ze is dus nog stommer dan dat er al gedacht werd ….

 6. j. gruizenga

  Ik geloof niet dat moeders het probleem van hun kind niet zien. Ik durf te zeggen, als je dat als moeder niet ziet dan ben je toch echt met andere dingen bezig dan met je kind.

Geef een reactie