Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Utopia nieuws

Dochter Marco Borsato gaat helemaal los


Jada Borsato de 20-jarige dochter van Marco Borsato wil niets liever dan beroemd worden. Ze probeert al langere tijd aan de weg te timmeren als zangeres en is zelfs gaan acteren. Ze speelde de rol van Abby Rose in de soap GTST.

Maar toen alle aantijgingen over haar vader naar buiten kwamen was Jada behoorlijk boos. Jada vond het namelijk jammer dat door alle ophef over de aantijgingen rondom haar vader haar debuut in GTST ondersneeuwde. Jada maakte haar eerste opwachting in GTST net toen de hel over haar vader losbrak. Ja je debuut is lekker belangrijk als blijkt wat klopt dat je vader heeft gedaan waarvan hij beschuldigd wordt.

Laatst nog doken er beelden op dat Marco achter de bar stond op de verjaardag van Jade en de drankjes maakte voor haar vriendinnen. Dat lijkt ons nou niet het verstandigst om te doen aangezien we weten waar Marco van beschuldigd wordt.

Maar goed Jade wil dus nog steeds beroemd worden en pakte dan ook flink uit met kerst door onderstaande foto online te plaatsen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties