Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Trijntje Oosterhuis blijft Marco Borsato steunenMarco Borsato heeft zoals we allemaal inmiddels weten een aangifte wegens onzedelijk gedrag aan zijn broek hangen. Volgens Marco zijn de aantijgingen niet waar en heeft hij dan ook aangifte gedaan tegen de vrouw en haar moeder wegens smaad en laster.

In het begin waren er nog veel collega’s waren die Marco steunde en zelfs zijn inmiddels ex vrouw Leontine bleek lange tijd vierkant achter Marco staan. Maar dat is inmiddels allemaal passé. Marco wordt door veel collega’s en zijn eigen vrouw inmiddels uitgekotst. Behalve dan zo blijkt door Trijntje Oosterhuis.

Trijntje liet namelijk weten in het radioprogramma Gijs 2.4 op NPO Radio 2 dat ze gewoon nog contact heeft met Marco. Daarna steekt ze een enorme lofzang voor Marco af. Wat nogal ongepast is als Marco straks schuldig blijkt te zijn.

Trijntje zegt er zelf het volgende over:

Marco blijft altijd in mijn hart. Het is gewoon een waardevol, dierbaar persoon”

Volgens Trijntje heeft Marco gewoon wat rust nodig en komt dan alles goed.

“Rust en tijd voor zichzelf. Ik gun hem gewoon het beste. Ik hoop dat we hier allemaal beter uitkomen, uit deze nare toestanden.” 

Laatst doken er beelden op dat Marco achter de bar staat op de verjaardag van zijn dochter en de drankjes maakt voor haar vriendinnen. Dat lijkt ons nou niet het verstandigst om te doen aangezien we weten waar Marco van beschuldigd wordt.

Deel deze juice!
  1. Marianne Leys

    Modder gooien kunnen we allemaal maar moeten we niet eerst eens even kijken naar wat we zelf allemaal “fout” doen ik ben absoluut niet gelovig maar ik vind wel hij die zonder zonde is werpe de eerste steen een stok om un hond te slaan is zo gauw gevonden

  2. Nelly

    Schandalig zo als die behandeld wordt er is nog steeds niets bewezen. En als men tegenwoordig iemand durft aan te raken wordt je al beschadigd.

Geef een reactie