Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Dit is niet slim wat Marco Borsato doet


Marco Borsato heeft zoals we allemaal inmiddels weten een aangifte wegens onzedelijk gedrag aan zijn broek hangen. Volgens Marco zijn de aantijgingen niet waar en heeft hij dan ook aangifte gedaan tegen de vrouw en haar moeder wegens smaad en laster.

In het begin waren er nog veel collega’s waren die Marco steunde en zelfs zijn inmiddels ex vrouw Leontine bleek lange tijd vierkant achter Marco staan. Maar dat is inmiddels allemaal passé. Marco wordt door veel collega’s en zijn eigen vrouw inmiddels uitgekotst.

Nu duiken er beelden op dat Marco achter de bar staat op de verjaardag van zijn dochter en de drankjes maakt voor haar vriendinnen. Dat lijkt ons nou niet het verstandigst om te doen aangezien we weten waar Marco van beschuldigd wordt.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wordt eens tijd voor nieuwe vrouwen op tv die nog echt zijn en niet van die verwende,verwaande kapsones dames die genoeg hebben verdient en die 3 zijn er al zooolang.
Deze 3 moeten nou eens van de buis.

Bijna opgehangen voor voorlopig nog maar beschuldigingen, tot nu toe nog geen officieële veroordeling (als die nog ooit gaat komen). Leven naar de kloten, zogenaamde vrienden kwijt ( daar zal hij echt van wakker liggen Henny) en carriere in het putje.

Het is een vader die het gezellig maakt voor zijn dochter. En er is niets bewezen dat hij schuldig is. Ik zie een gezellig filmpje van een leuke vader. Je kan overal wel wat achter zoeken.

Mag Marco nog ademen?

Moeten de gebeurtenissen rond Marco Borsato nog steeds opgerakeld worden?

Ik snap het niet. Drankjes inschenken valt tegenwoordig ook al onder onzedelijk gedrag? Je wordt tegenwoordig overal op aangekeken. Je mag niks meer zeggen, niks meer doen. Kunnen we aub terug naar vroeger, naar de tijd dat Marco nog gewoon op de radio werd gedraaid? En de tijd dat je niet direct werd gecanceld na je afwijkende mening te hebben gegeven in een talkshow. De tijd dat we niet overal wat achter zochten. De tijd waarin we geen excuses hoefden aan te bieden op een manier waarop de ontvanger het wenst. Excuses voor dingen uit het verleden die erg waren, maar waar wij geen deel van hebben uitgemaakt. De tijd waarop het normaal was dat een man een hand op de schouder van een vrouw kon leggen zonder direct een aangifte aan z’n broek te hebben. We gaan toe naar een nieuwe tijd waarin we een handtekening moeten zetten alvorens de liefde te bedrijven. Waarin een man op eieren loopt omdat ieder gedrag als ongepast kan worden bestempeld en waar onze kinderen op de basisschool leren dat ze zich ook kunnen laten ombouwen tot het andere geslacht. Deze tijd. Ik vind het heel erg en het wordt nog veel erger. De Wereld wordt zieker en zieker.

Hoop dat Marco een leuke avond heeft gehad blij dat zijn dochter hem gewoon nog als haar pappa ziet