Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Vader van Max Verstappen: ‘Hij is er helemaal klaar mee’


Max Verstappen doet het echt super goed in de Formule 1. Zo is hij terwijl het seizoen nog niet is afgelopen al wereldkampioen voor de tweede keer. Max heeft zoveel punten dat hij niet meer ingehaald kan worden.

Maar Max lijkt er niet echt van te kunnen genieten. Een paar dagen geleden zei hij al dat als zijn contract bij Red Bull afloopt hij gaat stoppen met de Formule 1. Max wil graag ook wat anders gaan doen. Wat dit precies is liet hij in het midden.

In de eerste instantie dachten we oke wellicht zei Max dit maar meende hij het helemaal niet. Zijn contract bij Red Bull loopt nog een aantal jaar dus hij zal er wel niet mee bezig zijn.

Maar Jos Verstappen de vader van Max doet nu ook een hele opvallende uitspraak. In een interview met ViaPlay laat Jos weten dat Max er eigenlijk op dit moment al helemaal klaar mee is. Het is goed dat de winterstop eraan komt, want Max heeft er geen zin meer in.

Jos bedoelt dat zijn zoon op dit moment geen plezier uithaalt om te racen in de Formule 1. Hij is blijkbaar echt op. Het klinkt allemaal of Max tegen een goede burn-out aanzit en hij even zijn rust moet pakken. Maar dat zal moeilijk gaan als straks het seizoen weer verder gaat.

Tussen Max en zijn vriendin gaat het ook niet echt lekker. Eerst werd ze beschuldigd van vreemdgaan en kort geleden haalde ze keihard uit naar Max.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties