Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Max Verstappen krijgt keiharde uithaal van zijn vriendin te verwerken


Max Verstappen die het uitzonderlijk goed doet in de Formule 1 en nu al niet meer ingehaald kan worden als het gaat om het kampioenschap heeft weer mot met zijn vriendin.

Maar Max heeft niet alleen mot met zijn vriendin ook de relatie met zijn teammaat Perez gaat bijzonder slecht. Max en Perez kunnen elkaars bloed wel drinken. Helemaal toen de teambaas van Red Bull tijdens de laatste ronde van de formule 1 race aan Max had doorgegeven dat hij zijn teammaat Perez voor moest laten gaan. Max reed een slechte race en heeft de punten toch niet meer nodig en Perez kan nog een mooie plek behalen in het klassement. Maar Max weigerde en dit zorgde voor een heftige ruzie waarbij Perez helemaal klaar was met Max.

Max zijn vriendin Kelly liet kort na deze ruzie weten dat Max sowieso niet goed is in het teruggeven van een gunst. Waarschijnlijk doelde ze op iets wat in hun relatie was voorgevallen, maar ze ging er niet dieper op in. Max was not amused toen hij hoorde wat zijn vriendin had gezegd. De relatie van de twee hing al eerder aan een zijden draadje en lijkt ook dit keer weer een deuk te hebben opgelopen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Egoïstisch mannetje die Max Verstappen. Hij zou een ander eens iets gunnen. 🤮

Je hebt gelijk het is een naar egoïstisch waardeloze zak hooi arrogant net als zijn vader een waardeloze zootje ze moeren hem alles afnemen

Zijn ware aard komt nu langzaam naar boven met de roem en het geld.Geld veranderd een mens niet ,het laat zien hoe hij echt is En zijn gezicht wat die ook verre van mee heeft .Maakt hem een erg misselijk portret in het algemeen !

Net als jou reactie. Dus goed om te weten dat jij jezelf een misselijk persoon vind.

Ach ik zie dat je hem persoonlijk kent 🤣

Yvon, je hebt volkomen gelijk. Ik ben inmiddels ook helemaal uitgekeken op deze egoïst. Ook op de soms achterlijke en jaloerse opmerkingen van sommige dames.

Racen kan hij daar kan ik niets van zeggen.Maar het is een naar arrogant mannetje die het het zeer hoog in zn bol heeft.

Goed dat je hem privé kent. Heb je zijn telefoonnummer trouwens?

Zo te lezen kennen jullie hem allemaal persoonlijk en volgend jaar wéér juichen voor hem. Of je laat hem vallen of je zegt niks. In iedere ruzie zijn er twee schuld, zij is vreemd gegaan, ga daar maar eens mee leven als je partner vreemd gaat. Spreek uit ervaring en ben al 20 jaar gelukkig alleen.

Cecile, heb bij Max zijn vriendin in bed gelegen toen zij vreemd ging?? Dat jij het zo zeker WEET! rare opmerking van je.

Max heeft groot gelijk, poets wederpoets

Wie wil er dan ook met een belastingontduiker, die bovendien door een criminele organisatie (één of andere supermarkt) gesponsord wordt, samen zijn? Ik zou zeggen: “Zoek een echte vent!”

Sorry maar als zijn vriendin vreemd is gegaan begrijp ik dat hij pissig is en dan daar bij als je zo geweldig hard kan rijden en je een van werelds beste coureurs bent mag je best arrogant zijn. Perez moet niet zeiken iedereen moet voor zijn eigen punten rijden anders verdien je ze niet, simpel.

Mooi gezegd, ben het met je eens.