Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Max Verstappen wil stoppen met de Formule 1Max Verstappen die nu al zoveel punten heeft behaald in de formule 1 dat hij ondanks dat het seizoen nog niet is afgelopen al wereldkampioen is heeft in een interview wellicht zijn mond voorbij gepraat.

In een interview met het gerenommeerde Sky Sports laat Max Verstappen weten dat hij zijn contract bij Red Bull niet zal verlengen. En dan denk je vast ja dat zegt hij omdat hij dan een overstap gaat maken naar een ander formule 1 team voor het geld.

Maar dat is dus niet zo, want Max zegt duidelijk in het interview dat hij gewoon ook andere dingen wil gaan doen. En voor het geld hoeft hij ook geen overstap te maken, want Max verdient 60 miljoen euro per jaar.

Gelukkig loopt zijn contract nog 6 jaar bij Red Bull dus als Max zijn contract uitzit zoals hij zegt dan is het op zijn 31e met pensioen. En Laten we eerlijk zijn als hij al die jaren ook nog kampioen blijft dan is waarschijnlijk de uitdaging en de fun er voor hem ook een beetje af. Wat Max dan gaat doen zegt hij niet, maar hij heeft zoveel geld dat hij echt alles kan gaan doen wat hij droomt.

Max Verstappen krijgt keiharde uithaal van zijn vriendin te verwerken

Max Verstappen die het uitzonderlijk goed doet in de Formule 1 en nu al niet meer ingehaald kan worden als Lees meer

Max Verstappen kapot van verdriet na groot verlies

Max Verstappen werd kort geleden voor de tweede keer kampioen in de formule 1. Max werd namelijk eerste in Japan Lees meer

Max Verstappen voor de tweede keer kampioen

Max Verstappen is vandaag voor de tweede keer kampioen geworden in de formule 1. Max werd in Japan eerste in Lees meer

Max Verstappen en vriendin toch uit elkaar?

Gisteren won Max verstappen na een spannende race de Grote Prijs van Saoedi-ArabiΓ«. Maar als snel werd duidelijk dat Kelly Lees meer

  1. Gelijk heeft hij. Geld zat.
    Maar dat duurt nog wel even gelukkig.
    Hij is niet altijd makkelijk, maar een genot om naar de races te kijken.

  2. Gonnie

    60 miljoen?! Ik moest 2 keer kijken, klopt dat bedrag? πŸ˜…
    Dan kun je wel met pensioen als je nog jong bent.

Geef een reactie