Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Minnares van Marco Borsato in grote problemen


Een poos geleden werd duidelijk dat pianiste Iris Hond de minnares van Marco Borsato ook het bed had gedeeld met Ali B en Mathijs van Nieuwkerk. Iris Hond is dus de bekende pianiste waardoor Marco Borsato zo in de problemen kwam. De affaire met Iris Hond was namelijk de reden dat Marco zijn befaamde excuus maakte op de tv. Hij werd toen geïnterviewd door zijn goede vriendin Linda de Mol. We herinneren ons allemaal nog wel dat Marco het had over een intimiteitsvacuum met zijn vrouw Leontine en dat het eigenlijk allemaal daardoor kwam.

Maar goed we hebben Iris al een tijdje niet in de media gezien. Ze houdt zich een beetje op de achtergrond, omdat het blijkbaar haar carrière schaadt dat ze wordt gezien als de voorloper van zangeres Maan die ook graag het bed deelde met bekende mannen.

Het blijkt dat Iris haar appartement in Hilversum wil verkopen, maar daar nog niet echt in slaagt. Er was blijkbaar geen interesse in het appartement van 89 vierkante meter met een vraagprijs van 525.000 euro. Dat is ook wel een behoorlijk stevige prijs voor een appartementje in Hilversum. Maar goed blijkbaar beseft Iris dat nu ook en ze heeft haar vraagprijs inmiddels met 30.000 euro verlaagd naar 495.000 euro.

Zelf kocht Iris het appartement in 2017 voor een bedrag van 340.000 euro. Dus een mooie winst zal ze er sowieso op maken. Wij vragen ons wel af of dit het befaamde appartement is waar ze het bed in is gedoken met Marco Borsato.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waarom moeten wij dat toch allemaal weten laat die mensen toch mensen zijn zo is het leven toch een heeft meer. Shit dan de andere. Ze. Moeten het toch zelf oplossen he wat voor nut heeft het om iemand anders zijn shit te lezen echt ik vraag het me echt af

Wat mankeert die vrouwen toch dat ze met mannen het bed delen die al bezet zijn ??? Snappen ze niet wat ze de vrouw van die man(nen) aan doen ? Van die mannen deugd het natuurlijk ook niet, vieze vreemdgangers. Wie weet wat voor ziekte ze hun vrouw/vriendin laten oplopen.

En maar zelden de volgende uitverkorende worden!!!@