Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Montana Meiland is weer enorm aan het zeiken


Montana Meiland laat in een interview aan weekblad Weekend weten dat ze enorm baalt van haar bekendheid. Maar het vreemde is dat ze nu wel in de leader zit van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland. Sterker nog ze heeft een grotere rol in de serie en dat betekent meer inkomsten voor haar.

Montana zegt er in de Weekend het volgende over:

“Het is soms wel heel veel en dan denk ik: was ik maar niet bekend geweest, maar gewoon lekker anoniem”

“Ik heb mijn winkel Montana’s gifts & interior in Noordwijk, waar ik elke dag werk. Mensen vragen daar altijd aan me of ze met me op de foto mogen. Het is natuurlijk leuk dat ze allemaal zo genieten, maar in de vakantietijd is het heel heftig.”

“Als ik dan een uur bezig ben met op de foto gaan, denk ik af en toe: ik wil weg hier. Het is me te veel, alleen maar op de foto terwijl ik gewoon mijn werk wil doen en de winkel wil runnen. Als de vakantie voorbij is (…) dan is het even rustig, kan ik weer ademhalen en dan kan ik wel weer door.”

“Of ik mijn trouwdag ook zou laten filmen? Dat vind ik een goede vraag. Dat weet ik niet eigenlijk. Daar zou ik over moeten nadenken, want als je het doet, dan moet je het wel allemaal laten zien. Eerst dat aanzoek maar, want anders is er niks te filmen”

Met de inkomsten die Montana nu ook krijgt van Chateau Meiland kan ze wellicht eindelijk een huisje kopen.

“Nu hoorde ik dat de huizenprijzen wel naar beneden gaan, maar dan is die rente weer heel hoog”

“Ja, ik let heel erg op. Ik vind die energieprijzen zo’n dingetje! Bij mij is het al stervenskoud in mijn huis, maar ik doe die kachel nog niet aan.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

montana Meiland en de rest van de famlie bij iedereen zit een steekje los alleen maar aandacht en zielig doen alleen maar drank en geld en je vander moeten ze opbergen dat gekke gedoe met die scheve kop een het is een engerd

Ja Montana dat moet je er bij nemen als je bekend bent.
Al snap ik wel dat het vervelend is als je in de winkel staat.
Komen ze dan om iets te kopen of omdat je een van de Meilandjes bent.
Maar als je meer in serie komt opdagen en je bruiloft laat filmen, en daar voor betaald krijgt is het niet gek dat je niet meer een privé leven hebt.

Net ,o een ,rokers als de rest van de Familie Gil en Zeik willen alles voor niks hebben maar er iets voor moeten doen dan is het ZEIKEN GEBLAZEN

Bij de familie Meiland hebben ze als hobby, klagen, klagen en nog meer klagen. Als het “zo zwaar” is om BN’er te zijn moet je vooral met je (om het favoriete woord van Maxime te gebruiken) smoel op tv te blijven komen.

waarom zijn mensen toch zo jaloers op anderen laat die mensen toch het is toch leuk anders kijken jullie niet jullie blijven maar janken jaloerse apen dat jullie zijn ga door hoor meilandjes wij blijven genieten ze zijn gewoon jaloers

Hiep hiep HOERA!

Men krijgt het door, Mijland is een verdien model, ik ben bijna even oud Maximum ’s leeftijd, maar heb hier ondere tag’ s al mijn mening laten horen
Ik zit op geen enkel forum,
Dus mocht u het met ons eens zijn
STOP met kijken, geen kijkers geen inkomsten = duizenden euro’s minder inkomsten (ook de sjaaltjes 50 euro per stuk, en die kleding lijn?? ).

Het begon toch met ” Ik vertrek” , was het daar maar bij gebleven.

Groetjes,
Alice.