Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Linda de Mol klapt uit de school over het voice schandaal


Linda de Mol die pas geleden haar comeback op de tv heeft gehad na het Voice misbruik schandaal waar haar ex Jeroen Rietbergen een hoofdrol in speelde zal binnenkort toch echt met de billen bloot moeten in een groots interview.

Er zijn namelijk nog veel vragen die onduidelijk zijn en niet beantwoord door Linda. Het is volgens Victor Vlam dan ook onvermijdelijk. Linda zal aan de tafel moeten bij Eva Jinek of Sven Kockelmann.

Victor zegt er in de podcast De Communicado’s het volgende over:

“Ze moet gewoon met de billen bloot. Ze moet gewoon een interview geven waarin ze zich gewoon laat interviewen door iemand met een journalistieke achtergrond die elke vraag stelt die die persoon wil stellen. Bijvoorbeeld bij een talkshow”

“Je kunt bij Eva Jinek aanschuiven. Die heeft ook Nick & Simon geïnterviewd. Dat is een perfect iemand daarvoor. Op1 kan ook. Sven Kockelmann wil zich profileren als de beste interviewer van Nederland. Hij doet vooral politici, maar misschien wil hij ook een uitstapje maken naar Linda de Mol.”

“Dat zou niet eens een heel erg slecht idee zijn. Ik denk dat je iemand moet kiezen die echt een journalistieke achtergrond heeft. Sven Kockelmann is gewoon een onsympathieke interviewer en dat is ergens gewoon een groot voordeel.”

 “Mensen denken altijd dat je een sympathieke interviewer wil hebben. Nee, je wil gewoon een l*l hebben als interviewer, want in vergelijking lijk je dan een veel redelijker persoon.”

“Ja, laat de vragen maar door Sven Kockelmann stellen inderdaad en dan ga je daar met een grote vriendelijke glimlach zitten en dan geef je geduldig antwoord.”

“Het moet niet iemand zijn uit de Talpa-gelederen. Dat is echt héél belangrijk, dus je wil bij RTL 4 of de NPO gaan zitten, en het liefst gewoon echt iemand met een heel sterke journalistieke basis. Dat is echt ontzettend belangrijk.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

dat doet ze niet om alles te vertellen op TV ze heeft altijd geweten dat vieze jeroen zo bezig was

Linda moet helemaal niets! De familie de Mol zal pas reageren als er hard bewijs is.
Ze zit er zogenaamd mee terwijl ze wist dat Jeroen zulk soort dingen deed.
Allemaal gespeeld het is de macht van het grote geld.

Linda de Mol hoeft niemand wat uit te leggen. Wat er in haar prive leven gebeurt. Ze is een fantastische vakvrouw. Hoop haar nog lang te zien op tv.

Lida de Mol is de beste Wij missen haar programma s Ik hope dat wij haar programma terug zien

Belachelijk zij is slachtoffer van een vieze vreemdgangers en geen dader.
Ik heb niks met de De Mols, maar die is puur een pesterij.
Dar hij vreemd ging wist zij, maar natuurlijk niet dat het tegen de zin van die vrouwen was. Dat is toch het laatste wat je verwacht.🙄 Nederland draait echt helemaal door met zijn heksenjacht. Heel goedkoop!

Het is gewoon 1grote nepwereld,
Fam.de Mol(en derden)=”DE GOOISCHE MATRAS”V.V.F=Vieze,Vunzige Familie die elkaar letterlijk en figuurlijk allemaal dekken.Stelletje klefbekken