Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter Gillis krijgt zware klap te verwerkenEen tijdje geleden werd bekend dat Peter Gillis eind mei zijn Nicol hatseflats wat tikken had verkocht en hier en daar had gebetenDe reden voor de mishandeling lieten wij al eerder weten. Peter belande een nachtje in de cel en wacht nu op de rechtszaak.

Nu gingen er ook nog geruchten dat Peter wellicht vaker niet echt heel ‘aardig’ is geweest tegen Nicol. Zou Peter dan vaker een tikje hebben uitgedeeld aan Nicol? We zijn bezig met een onderzoek en komen hier later op terug. Maar ondertussen heeft Peter nog veel meer ellende aan zijn hoofd.

Een aantal maanden geleden werd bekend dat politie, OM, FIOD, Belastingdienst en de Nederlandse Arbeidsinspectie de misstanden rondom Peter zijn bedrijf en zijn vakantieparken aan het onderzoeken zijn. Peter kreeg verschillende mega boetes hiervoor.

Maar nu blijkt dat Peter zijn vakantiepark in Valkenburg geen vergunning krijgt van de Gemeente. Dat betekent een enorme tegenslag voor Peter. Hij kocht het park namelijk voor een flink bedrag in november 2021 en het mag nu dus niet open van de gemeente, omdat ze bang zijn dat de vergunning misbruikt wordt voor criminele doeleinden. Dit gaat Peter flink in de portemonnee raken, want hij moet het park dan weer van de hand doen en dat zal zeker niet zijn tegen het bedrag waarvoor hij het gekocht had.

Deel deze juice!
  1. Joke

    Als de gemeente Valkenburg het niet vertrouwt dan stoppen met Gillis.

  2. Nellie

    Of het al dan niet terecht is zal de toekomst leren , het is hoe dan ook een flinke tegenslag die Peter en Mark in mijn ogen niet verdienen.

Geef een reactie