Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Heftige ruzie Peter Gillis en Nicol: ”Steek ik die vork in je neus”


Gisteren was er weer een nieuwe aflevering te zien van de serie Massa is Kassa en dat ging er heftig aan toe.

Peter Gillis en Nicol gingen namelijk even op bezoek bij de moeder van Nicol. De moeder van Nicol had lekker tomatensoep gemaakt, maar Nicol wilde dit niet. Dat vond Peter respectloos en die zei tegen haar neem nou even een beetje soep. Maar Nicol snauwde dit af en Peter bleef doorgaan dat Nicol soep moest nemen. Op een gegeven moment is Nicol het helemaal zat en kijkt ze Peter doordringend aan en zegt dat hij nu moet ophouden.

Maar Peter gaat door en dat schiet bij Nicol in het verkeerde keelgat. Nicol waarschuwt Peter namelijk dat als hij nog één keer over die soep begint zij een vork in zijn neus zal steken. Peter kiest eieren voor zijn geld en neemt het dreigement van Nicol heel serieus.

Hieronder de beelden van het fragment:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ha ha soepkip wat is dat een kreng tegen de ouders wilde dat ik me ouders nog had maar ja het spreekwoord is waar je mee omgaat word je mee besmet ze ziet er niet uit maar ja er zijn al haast geen kijkcijfers meer het duurt niet meer lang zijn ze van de buis af enge lui enge familie snap Talpa niet hoor om met zulke mensen een contract af te sluiten ja Talpa trek ook geen volle zalen

Snap niet dat ze nog zoveel ruimte krijgen hebben ze niet genoeg aandacht gehad sorry heb nooit een serie van hun gezien en wel hier om wij hebben een keer in een huisje van hem gezeten nou was zo vies en goor dat wij weg gegaan zijn en een klacht indienen kan wel maar doen ze dus niks mee is u probleem

Ik ben met mijn gezinnetje deze vakantie twee keer naar een vakantiepark geweest van Gilles, en het is ons prima bevallen!
Normaal gaan we naar het buitenland! Maar voor onze zoontje van 8 is niks te beleven in een hotel!
Bij deze camping hebben leuke dingen voor kinderen zoals een: Groot springkussen, speelkasteel, voetbal veld, binnen zwembad.
Ze hadden dagelijks leuke activiteiten voor de kinderen zoals kinder bingo, sop party, playbackshow, en knutsel activiteiten!
Ik weet niet bij welke camping jullie zijn geweest? Maar deze camping in Limburg was gewoon goed!
Nicol en Peter ken ik persoonlijk niet! Maar het personeel was gewoon vriendelijk!
Sterker nog! Mijn zoontje dacht dat hij zijn switch kwijt was. Maar gelukkig gevonden!
Een paar dagen later werd ik thuis gebeld dat ze een switch spelletje hadden gevonden in de caravan.
Deze hebben ze netjes opgestuurd naar ons huis! Ik geloof best dat sommige campings misschien minder zijn, maar de was gewoon goed!

Aan die gilles geen aandacht meer schenken. Zo jammer dat het zo breed wordt uitgemeten

Wat een belachelijke stel zeg engnekken daar zitten de mensen niet op te wachten op dat enge stel snap niet dat Talpa hier mee doorgaat zijn allemaal chagrijnige lui wie heb daar nu zin in Pipo en mammalou pffffffffffffffff pffffffffffffffff pffffffffffffffff

Waarom kijken jullie dan,als je zo’n commentaar hebt.zijn meer zenders

Precies zo denk ik er ook over .
Ook is er denk ik heel veel afgunst en iemand zwart maken is maar een kleintje .
Degene die er niet van houden van de serie’s er zijn meer zenders dus ze zijn er vrij in om een andere zender te kiezen .

Het geeft dhr.j.demol geen ene drol wat er op die bagger zender komt, die Nicolleke is het meest ondankbare wijf dat ik ooit gezien heb kan geen lach vanaf mijn stont heeft nog meer uitstraling! Weg met die gilles en sjit is het uitzenden niet waard!

Snap niet dat ze nog zoveel ruimte krijgen hebben ze niet genoeg aandacht gehad sorry heb nooit een serie van hun gezien en wel hier om wij hebben een keer in een huisje van hem gezeten nou was zo vies en goor

Mensen mensen waar maken jullie je toch allemaal druk om. Laat ieder zijn eigen keuzes maken . Er zijn wel belangrijkere dingen in de wereld waar wij ons druk over zouden mieten maken.