Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter Gillis toch van de buis met Massa is KassaEen tijdje geleden werd bekend dat Peter Gillis eind mei zijn Nicol hatseflats wat tikken had verkocht en hier en daar had gebetenDe reden voor de mishandeling lieten wij al eerder weten. Peter belande een nachtje in de cel en wacht nu op de rechtszaak.

Talpa liet kort geleden nog weten Peter niet te zullen ontslaan en het nieuwe seizoen van de populaire serie Massa is Kassa gewoon te gaan uitzenden. Veel mensen spreken hier schande van.

Maar wij horen in de wandelgangen bij Talpa nu ook andere verhalen. Waarschijnlijk omdat de kijkcijfers van de serie Massa is Kassa aan het instorten zijn en het Nederlandse volk zijn walging uitspreekt dat Talpa deze tiran blijft steunen.

Volgens onze bronnen gaat Talpa namelijk per direct stoppen met de serie Massa is Kassa als Peter Gillis door de rechter wordt veroordeeld voor de mishandeling van Nicol.

Dan is het de vraag of Peter die natuurlijk helemaal dol is op alle aandacht die hij krijgt sinds zijn serie op de buis is verschenen de serie zelf zal gaan produceren als hij wordt ontslagen. Hij doet het toch niet voor het geld, want daar heeft hij genoeg van dus hij zou dat makkelijk zelf kunnen doen. Peter had daar wel plannen voor hebben wij gehoord. Hij zal de serie dan uitzenden op Youtube.

Deel deze juice!

47 Reacties

 1. Helena

  Laat die buldog gewoon met zijn kop van het scherm verdwijnen aub ,wat n’kwal is die gillis en te vet om aan te pakken Bah , foei weg ermee .

 2. Anneke

  Daar kijkt toch niemand meer naar

 3. Bianca P

  Kijkt hier echt iemand naar? 🤣
  Dan snap ik dat Nederland om zeep gaat.

 4. Marijke

  Massa is kassa vreselijk progamma ik kijk er niet naar

  • Bert swinkels

   Ik kijk er wel nog naar, en bij niemand is het rozengeur en maneschijn in huis

   • Ray

    De vette balgehakt kan beter een gezonde levensstijl om af te vallen en zorgkosten besparen als progamma uitzenden.
    Een goed voorbeeld ipv van het domme gelul als het kabinet.

 5. Lekker op rotten met die mongool

  • Joke

   Hiet beledigt U een groep mensen mee.
   Gillis is een uitgekookte patser,die op een vreselijke manier aan zelfverheerlijking lijdt.
   Snap ook niet dat TALPA met zulke figuren in zee is gegaan.

   • Zielige omroepen. Ze weten niet wat ze moeten uitzenden. Wie betaalt de omroepen?
    Geen cent waard. Waardeloze programmas en herhalingen komen je neusgaten uit. Maak programmas hoe het gespuis zich moet gedragen. Respect en omgang als je in een ander land woont

  • Thea Bel-Heijne

   Waarom nou weer mongool????
   Als moeder van een zoon met het sydroon van down 35jaar. Vind ik dat nergens op slaan. Want die mensen doen zoiets niet.

 6. Monique

  Weg wezen met die rare figuren. Niet alleen die dikke patser. Maar ook die kermisklant van een” Nicolleke”. Stelletje opvreters en slavendrijvers🤢🤢🤢🤢🤢

 7. Misschien kan ie aan z’n broertje Hannibal vragen of er in filmland nog wat te knabbelen valt ipv z’n vriendin te bijten..De engerd

 8. Cor

  Graag zo snel mogelijk van de buis. Die stem wordt nu wel vervelend en dat domme mens van Nicole is helemaal vreselijk. Die heeft grotendeels het programma naar de kloten geholpen. Daarna komt Peter met al die leugens. Weg ermee.

  • Richard pepplinkhuizen

   Wel grappig hoe opgefokt mensen zijn beetje bijten hoort erbij in een relatie

   Triest hoe verkankerd de mens is dat alles tegenwoordig zo politiek correct zou moeten kots op die mensen en die mentaliteit!

   Geniet smakelijk van frank lammers zijn commentaar en de vibe in het programma keer wat anders als al die date en zogenaamde zang talent shows die komen gvd me neus vies uit!

 9. Elisabeth

  Ik kijk toch niet dus……..

 10. Heeft hij tijd om zijn huisjes eens schoon te maken, bbbrrrr

 11. Eddo

  Hij belazert toch ook iedereen alles is nep of op andere Parken opgenomen. En die Nicole doet het voor het geld want verlieft kun je niet op z,n vies vuil varken worden. Ik snap niet dat daar nog mensen naar kijken.

 12. Daniel p

  Weg met dat gedrocht

 13. Alida

  Hatseflats…inpakken wegwezen

 14. Petra

  Het enige dat nog leuk is aan de serie is het commentaar van Frank Lammers!!!
  🤭🤪🤣👍

 15. Toke maessen

  Ik kijk er wel naar vind ze leuk die zegt temenste wat hij denkt en niet dat gehuigel op tv

 16. 😃

  Echt een voorbeeldfunctie van n narcist zowel Nicole als Gillis vreselijke mentaliteit ! Over de arbo gesproken hoe ze met hun personeel omgaan het hele totaal plaatje vreselijk en dat is vermaak ?haal van de buis!zeker in deze tijd dit is net t voorbeeld zoals het niet moet ! Huiselijk geweld er word n programma van de buis gehaald door n schandalen…..en ingepast gedrag …..en dit is al bekend dat het waar is en draaid gewoon door hoe krom …stelletje asos zijn het ! Dit is mijn mening y am sorry …..🙄🤗

  • .....

   Hoe hij met zijn personeel omgaat?
   Doet peter juist goed.moet ze veel harder aanpzkken.zeker die zogenaamde parkmanagers die niets weten.dat zijn pas dombo’s. Met hun domme gelach.zou ze ontslaan en er ander voor inhuren.verder kijk ik er wel naar want meiland hang mij de strot nu wel uit.behalve erica

 17. Raymond

  Deze reacties op Peter Gillis zijn echt zo hypocriet hé.. Allemaal van mensen die jaloers zijn op de beste man. Een ondernemer in hart en nieren die het gewoon gemaakt heeft. Elkaar wat gunnen kennen wij in Nederland niet helaas! Wat betreft het akkefietje met Nicole, daar zullen er twee schuld hebben. Ik zou zeggen gewoon lekker door gaan met massa is kassa!!

 18. Ron

  Zet die alle 2 voor 5 jaar in de gevangenis op water en brood. Bij de zwaar jongens .

 19. Met zulke mensen als Gillis zakt het peil van vermaak toch wel erg diep. Weg er mee!

 20. A.M

  A.M
  Hoort niet op TV deze kerel,gebruikt personeel als slaven blaft iedereen af.Is onbeschoft .Is zeer ingenomen met zichzelf.Denkt zelf dat hij heel leuk is,nu verre van dat.Mannen die vrouwen slaan horen niet op TV.Weg van de buis met deze serie.

 21. Als je niet wil hoef je niet te kijken .er zijn meer zenders dan sbs 6

 22. Mieke

  Denkt Talpa nu werkelijk dat Nicole hem gaat beschuldigen ?
  Natuurlijk gaat ze dat niet doen.Is ze alles kwijt😉

 23. Wat een commentaar ” met andere woorden ze kijken allemaal veeg eerst je eigen straatje is schoon , voordat je kometaar geeft over een ander zijn straatje

 24. Mieke

  Nee , ik vind het geweldig programma,

 25. Willie

  Als Talpa eens wist hoe hij zijn zooi finaiert

 26. Frans

  Mannen die vrouwen mishandelen heb ik geen respect voor.
  Die horen niet op TV om daar de vrolijke jongen uit te willen hangen.

Geef een reactie