Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Niet alleen Simon, maar ook Nick Schilder ging vreemd


Gisteren lieten wij al weten dat Nick na 18 jaar wil stoppen met Nick & Simon. De timing zou heel vreemd zijn net nadat alle juice over Simon naar buiten is gekomen dat hij aan de lopende band vreemd is gegaan.  Maar liefst 7 vermeende minnaressen van Simon klappen uit de school over hoe hij te werk ging.

Volgens de geruchten wil Nick zijn imago beschermen en niet meer geassocieerd worden met Simon. Nick zou nog wel doorgaan met zingen maar dan dus solo.

Alleen blijkt Nick ook niet helemaal een schoon blazoen te hebben. Want Yvonne Coldeweijer meldt dat Nick jaren geleden ook vreemd is gegaan. Al lijkt het er volgens Yvonne op dat Nick het daarbij heeft gelaten en hier al jaren mee gestopt is.

Een spion meldt het volgende aan Yvonne:

”Alsof Nick zo heilig is. Jaren geleden had ik twee vriendinnen die ‘die hard’ fan waren en de 1 lag met Nick en de ander met Simon in bed.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die coldeweyer moet eerst haar eigen straatje schoonvegen
Laat de bn rs met rust
Onruststookster !!!!

Hebben we nu niks anders te doen in Nederland, dan iedereen de grond onder de voeten te halen.. Ik heb mijn bedenkingen bij al dat vreemd gaan..pff

Idd wat is dat een vals mens die Yvonne .. wat is er nu zo leuk aan om al die mensen kapot te maken !

Familiekwaaltje dus….bah stelletje losers

Heerlijk, zulk nieuws. Wie is de volgende? Charles Groenhuijzen? Youp? Maarten van Rossem of Wilfred Genee? Ik popel om meer te horen 🙂

Net alsof dat in het dagelijks leven niet gebeurt.
Laat die mensen met rust en kijk wat beter naar je naaste omgeving, daar gebeurt ook vast en zeker genoeg.

Dat is niet waar nick is niet vreemd gegaan en simon is ook niet vreemd gegaan.

Wat maakt het uit, dat is toch gewoon privé.

Yvonid niet van de Privé hoor.
Die heeft een eigen programma

Uit betrouwbare bron vernomen
.. dat de heren zich wel hebben voorgesteld … ; Tot zover het vreemd gaan … ;

Het is niet anders ik denk dat hun vrouwen best wel een vermoeden hebben gehad.
Maarja E hebben nou eenmaal een gezin dat is het belangrijkste en degene die met ze vreemdging zijn geen haartje beter wisten dat ze getrouwd waren.

Mens zoek een leven

Kijk voor vreemd gaan zijn er 2 nodig.
Zo is Marco Borsato totaal om zeep geholpen en Maan blijft het met iedereen en alles doen maar kan gewoon artiest blijven.
Hou op met die onzin laat iedereen met rust zoek een baan

Oeff

Helemaal met Annemiek eens!
Wie zonder zonde is…..

Wat een gezwets , laat ze toch en je kunt er ook niets tegen doen. Veel gaan er vreemd en dat is er altijd al geweest. Hoort gewoon bij al die bn ers.

Hoeveel wil jij kapot maken met je roddel praatjes, laat iedereen toch lekker gaan, het is 100 jaar bekend dat er in de artiesten muziek/wereld van alles gebeurd..en dan niet alleen daar..maar om het dan nog even extra aan te dikken ..Jij maakt meer kapot dan je lief is.. .wat heb jij eraan om al die huwelijken kapot te maken..volgens mij zit er toch iets bij jezelf iets niet lekker.

Ze moet eerst naar haar eigen kijken moeten we haar verleden uitpluizen kijken wat daar uit komt

Mensen die deze artiesten oordelen ..wanneer houdt dit toch op? Zijn wij met z’n allen zo heilig dat wij daartoe bevoegd zijn..? Waarom moeten die vrouwen die het überhaupt met hun hebben gedaan (als dat ook nog waar is) deze artiesten aan de galg hangen..terwijl zij keihard hebben meegewerkt? Wat zijn jullie voor vrouwen ?????

Nou en, alsof ze een normaal leven leiden,er komen wel tonnen binnen, bijna altijd van huis.

Yvonne is kansloos en kansarm..niemand neemt dat mens mislukte b ster serieus..

Laat ze toch gaan ,dat gooise Matras heeft altijd bestaan. En ga je tijd ergens anders aan besteden ,dan mensen die het aangaan diep ongelukkig maken .en de kindertjes worden de dupe .