Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nick & Simon uit elkaar na wangedrag van SimonEerder gingen er al geruchten dat Simon Keizer zijn toen zwangere vrouw zou hebben bedrogen. Maar vorig week werd duidelijk dat Simon Keizer aan de lopende band zou vreemdgaan. Maar liefst 7 vermeende minnaressen van Simon klappen uit de school over hoe hij te werk gaat.

Nu laat weekblad Privé weten kort na deze onthullingen dat het zangduo Nick & Simon er na 18 jaar mee zullen ophouden. De reden lijkt dus niet alle juice te zijn die naar buiten is gekomen over Simon zijn avontuurtjes buiten de deur, maar volgens de geruchten in Volendam zou het zangduo de chemie met elkaar zijn kwijtgeraakt. Ze willen niet stoppen met zingen dus gaan ze waarschijnlijk wel solo verder.

Toch wel een hele aparte timing als je het ons vraagt. Wij denken wellicht dat Nick eieren voor zijn geld kiest en hij vooral wil dat het zangduo er een punt achter zet zodat hij niet meer wordt gelinkt aan zijn goede vriend Simon.

11 Reacties

 1. Ik zou het jammer vinden als ze uit elkaar gaan. Hopelijk gaat de theatervoorstelling door in oktober.

 2. OLLIE

  Volgens mij weet Nick al jaren hoe Simon is. Hij maakt al jaren afspraakjes met andere vrouwen. Geruchten gaan hier in de omgeving ( Volendam-Purmetend ) al heel lang in de robdte.

 3. Nick en Simon solo? Ze zullen door mij als duo en als solo artiest niet worden gemist.Verschrikkelijke muziek van een m.i. onsympathiek (ex?) duo. Maar ja,smaken verschillen.

 4. Koen Gijsbers

  Wat jammer dat ze uit elkaar gaan. Ik vond het altijd een heel mooi duo. Ze hebben samen hele mooie liedjes gemaakt.

 5. Christa vd Molen

  Vind Nick ook veel beter dan Simon. Ga maar lekker alleen zingen. Nick is een kanjer van een goede zanger. Wens hem succes xxxx

 6. Albert de vries

  Het is al jaren bekend toch dat monogamie bij grote sterren of mensen die in de schijnwerpers staan niet meer van deze tijd is. Verplaats je zelf maar eens in die situatie denk dat je zelf ook voor de bijl gaat als je zoveel aanbod krijgt. Of ik het normaal vind nee maar begrijp het wel.

 7. B v/d B

  Ja dat krijg je hè Simon als je aan een vrouw niet genoeg hebt en meerdere malen buiten de deur gaat eten.
  Maar je hebt gelijk hoor Nick dat je er niet mee gelinkt wil worden.

 8. Els Doré

  Simon denkt dat hij ook weer alles mag en kan.

 9. B. Katoele

  Op het dorpsfestival in de provincie Drente heeft Simon mij achter de tent gepakt na afloop van hun optreden met beider goedvinden. ….

Geef een reactie