Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Massa is Kassa is nep: “Veel in scene gezet met figuranten”De laatste tijd is er veel negatief nieuws te melden rondom Peter Gillis. Zo zou Peter zijn vriendin Nicol hebben mishandeld en bleek het een hele smerige boel op zijn vakantieparken.

Maar daar blijft het niet bij, want nu melden verschillende bronnen dat er dingen voor de serie Massa is Kassa in scene worden gezet en er zelfs figuranten worden ingehuurd. Iemand heeft het over een draaiboek wanneer wat gaat gebeuren en over figuranten die worden ingezet op lege terrassen en dergelijke.

Hieronder de foto’s van de onthullingen. Druk rechts in het midden op het wit/grijze pijltje om de rest van de foto’s en het verhaal te bekijken.

 1. Areke

  Ach dit zal ook wel weer goed gepraat worden talpa ook zoals de losse handjes van de Gilles.

 2. WillieWie?

  zag laatst dat die gast overal genoemd werd en heb toen op YouTube ’n filmpje gekeken. voor mij gewoon stelletje kampers, hoor!

  • Joke

   Dat zijn het ook,weet ook niet hoe ze aan het grote geld zijn gekomen.Hij moet toch geld hebben gehad om die campings te kopen.
   Begrijp TALPA niet dat ze zulke ASO’s nog opTV laten.

 3. De Slager

  Weten we wel zeker dat het Gilles zelf is en niet ’n figurant die uitbetaald wordt in worstebroodjes , zou zo ’n vermomde Royke Dondersteen kunnen wezen ?

Geef een reactie