Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nicol gaat mishandeling ontkennen in rechtszaak tegen Peter GillisGisteren lieten wij nog weten dat als Peter Gillis wordt veroordeeld voor de mishandeling van Nicol SBS6 per direct zal stoppen met de serie Massa is Kassa. Dat zou zelfs kunnen betekenen dat het nieuwe seizoen dat op 6 september te zien zou zijn niet wordt uitgezonden. Wanneer de rechtszaak precies plaats gaat vinden is niet bekend, maar het lijkt erop dat het nog in de zomer zal gebeuren.

Nadat bericht kwam er opeens een persbericht uit van Peter Gillis waarin hij niet langer ontkenden dat er zich iets heeft voorgevallen tussen hem en Nicol in de privé-sfeer. Wat dat dan precies zou moeten zijn werd niet gezegd. Maar dit betekent wel dat Peter en Nicol hebben gelogen toen ze nadat bekend werd dat Nicol was mishandeld zeiden dat er niks gebeurd was.

Nu zal Nicol tijdens de rechtszaak tegen Peter Gillis worden opgeroepen als getuigen om gehoord te worden. Wij hebben begrepen dat Nicol alles zal ontkennen en ze heeft ook geen aangifte gedaan dus zal het voor het openbaar ministerie een moeilijk verhaal worden om Peter veroordeeld te krijgen.

Of ze moeten nog een getuigen vinden die erbij was en wil praten. De werknemer van Peter bijvoorbeeld die al uit de school klapte over de mishandeling en wat er precies gebeurd was die avond.

Het lijkt er op dat de zaak geseponeerd zal worden en dat betekent dat SBS6 de serie Massa is Kassa zal blijven uitzenden.

11 Reacties

 1. Areke

  Talpa laat die leugenaars toch niet vallen.Nicolleke gaat alles ontkennen.
  Ze laat dr eigen liever slaan dan dat ze dr portomenee Gilles laat gaan.

 2. Jan

  Ten eerste is hij pas schuldig als de rechter het zegt
  Tn tweede zullen er veel meer huiselijk geweld in nederlsnd zijn waar niemand ook naar kijkt
  Ten derde zolang Nicolas geen aangifte doet waar lallende we dan over die mensen hebben ook prive

  • Sylvia

   Als zij zich liever laat slaan …dat is haar probleem .Zo zie je maar wat geld allemaal doet met een mens.
   Maar mij niet bellen …want ik wordt er foxwild van.

 3. Anna

  Natuurlijk gaat ze ontkennen,ziet haar luxe leventje voorbij gaan.
  Dus de rechtszaak begint weer met leugens.Hoop dat Talpa ze eruit gooit.Geldwolven en aandachttrekkers zijn het

 4. Nicolleke komt al uit t tokkieland dus zij zal wel weten hoe ze moet liegen bij verhoor anders geen merktassen meer en kleren

 5. Massale fan

  Nou heeft Peterke zelf z’n handjes laten wapperen is ut weer niet goed . Snel trouwen Peter dan hoeft Nicolluke nie te getuigen , iedereen blij , vooral zij , doch nie ut rea”gure” volk !! Catastrofe

 6. WillieWie?

  al geef je haar ’n diamanten ring, ’t is en blijft ’n lelijk ding!

 7. Simon

  Natuurlijk gaat ze dat ontkennen, anders staat zonder een cent op straat en haar ouders ook.

 8. Sjon

  Wij staan voor de derde keer op zijn camping
  Nooit weer wat een kleren zooi. Geld verdienen over onze rug .alles kapot vies niets te doen een grote bende huisje was vies spinnenweb overal wc was gewoon goor tafel kapot .we gingen even een rondje lopen en wat we toen zagen dat was niet best .een deel van de camping het leek wel of de tijd had stil gestaan wat een zooi . Er was ook een gedete achteraan…dat was stuk dat er vervallen was..er zaten wel mensen..onze kinderen durven er niet langs…we hebben met mensen gepraat die zijn de volgende dag al weer weg gegaan die wou niet blijven ook mensen die bij hun huisje aan kwamen en niet wisten wat ze zagen en direct weer weg zijn gegaan. Dus mensen als je er niet bent geweest dan weet je het ook niet een advies ga niet naar opstappen camping het is je geld niet waard

Geef een reactie