Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Olcay Gulsen helemaal verrot gescholden in vliegtuig


Olcay Gulsen die volgens het ziekenhuis personeel zelf wangedrag vertoonde in het programma BN’ers in het ziekenhuis is nu een keer zelf de sjaak.

Olcay is op dit moment in Alicante in Spanje en laat weten te zijn uitgescholden door Nederlandse toeristen in het vliegtuig. Olcay denkt dat het kwam door haar korte rokje wat ze droeg. Ze geeft zelf ook aan dat het rokje wel heel kort was. Maar ze verbaasde zich dat mensen haar uitgescholden en de hele vlucht over haar roddelden.

Ze kon alles horen en heeft er uiteindelijk niet op gereageerd tijdens de vlucht. Alleen toen ze geland waren en het vliegtuig mochten verlaten wenste Olcay deze personen op een sarcastische manier een fijne avond.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hahah!Olcay je heb goed gehandeld Toppie!
👍🏼

Laat ze lekker gaan met het commentaar. Doe wat je wil doen.
Het is nooit goed wat je doet.
Dit is met alles. Je man is gelukkig en hoop jij ook wederzijds.
Positief denken en uitbrengen
Grtjes Franck uit Den Haag.

Olcay beledigd ZELF altijd mensen! Goed dat ze eens terug gepakt word, vraag maar eens aan voormalig personeel hoe ze met hen en hun salarissen omging, zelf een beetje de luxe poes spelen terwijl er nog steeds mensen zijn die niet alled hebben gehad waar ze recht op hebben, en dan maar gezwegen over hoe ze hen behandelde!