Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Yolanthe en Wesley Sneijder weer samen?


Yolanthe en Wesley Sneijder zijn op Ibiza gespot in hun villa. Ze zijn daar niet alleen ook de zussen van Yolanthe zijn aanwezig. Volgens een insider hadden Yolanthe en Wesley het heel gezellig met elkaar en leek er meer aan de hand dan enkel een tijdelijk weerzien met elkaar.

Ook Yvonne Coldeweijer meldt dat er wellicht weer wat speelt tussen de twee. En dan zou de wens van Wesley zijn uitgekomen. Wesley hoopte namelijk dat ze ooit weer bij elkaar kwamen en een gezin konden vormen. Het stel ging jaren geleden uit elkaar nadat Yolanthe erachter kwam dat Wesley verschillende keren was vreemdgegaan.

Laats nog belanden Wesley Sneijder in het ziekenhuis op de hartafdeling met pijn op zijn borst liet Yvonne Coldeweijer weten. Volgens de geruchten toen zou Yolanthe ook naar het ziekenhuis zijn gekomen. Uiteindelijk bleek er niet veel aan de hand en had Wesley waarschijnlijk last van stress.

Yolanthe heeft het de afgelopen tijd ook behoorlijk gezellig gehad met Lentini Eersteling een Nederlands model die een stukje jonger dan haar is. Daar schoof Yolanthe nog Donny Roelvink voor aan de kant. Die twee werden namelijk zoenend gespot in een club in Amsterdam. Voor Yolanthe bleef het daarbij, maar Donny wilde meer en maakte het zelfs uit met zijn toenmalige vriendin.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Liefde schroeid Liefde bloeit Liefde doet pijn daarom is het dat wij samen zijn.