Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

‘Vrouw Danny de Munk huilt hele dag, ze wil Danny niet meer’


Kort geleden werd bekend dat er aangifte is gedaan wegens verkrachting tegen Danny de Munk. Dit zou jaren geleden hebben plaats gevonden toen Danny nog speelde in de musical Ciske de Rat. 

Een aantal dagen geleden gaf Danny de Munk een exclusief interview aan RTL-Boulevard waar hij voor één keer open kaart zou spelen en alles zou uitleggen betreffende de aangifte van verkrachting die tegen hem gedaan is.

Het werd meer een huil interview, omdat Danny de hele tijd aan het janken was. Maar Danny gaf wel toe dat hij intiem was met de dame die aangifte tegen hem heeft gedaan. Alleen was dit volgens Danny met wederzijdse toestemming. Danny zou zijn vrouw al eerder hebben opgebiecht dat hij vreemd was gegaan met deze dame.

Nu laat Privé-baas Evert Santegoeds in de rubriek Strikt Privé weten dat er mogelijk een relatiebreuk zit aan te komen tussen Danny en zijn vrouw Jenny die al 32 jaar bij elkaar zijn. Volgens Evert jankt Jenny namelijk elke dag en trekt ze het niet meer.

Evert zegt er het volgende over:

“Gezien de woede die zij nog heeft en de onzekerheid die bij haar leeft, denk ik dat dat echt heel kort geleden naar buiten gekomen is en dat zij er al die jaren niets van geweten heeft. Ook niet toen ze samen zo leuk in die docusoap te zien waren en het ideale gezinnetje speelden. Toen liep Danny rond dus met een groot geheim.”

“Het is thuis nog steeds ernstig spannend of Danny en Jenny het samen gaan redden. De openlijke vernedering is natuurlijk het allerergste.”

“Dat iemand vreemdgaat, nou ja, daar kun je op een gegeven moment nog wel samen uit komen denk ik, maar als heel Nederland over je schouder meekijkt, dan is dat een pijnlijk verhaal aan het worden. Zeker in zo’n gemeenschap, zo’n woonerf in Purmerend waar ze wonen. Dan heb je die ogen van iedereen in je rug.”

“Jenny schijnt haar slaapkamer niet uit te komen op dit moment en huilend in bed te liggen. Het zou me niet verbazen als deze crisis bij hen toch nog een tijdje blijft voortduren en misschien wel fout gaat aflopen.”

“Waarom zouden we medelijden hebben met Danny de Munk die zelf zijn broek niet dicht kan houden, zou ik zeggen. Ja, dat is jammer dat je dat je kinderen moet opbiechten, maar dat is wel het gevolg van zijn daden van vijftien jaar geleden.”

Danny is op dit moment met zijn gezin op vakantie in Spanje. Wellicht probeert hij nu nog te redden wat er te redden valt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Arme jenny….dit verdiend ze niet…niet 1 vrouw trouwens
Al je met n ander t bed wik delen qees dzn n vent en verbreek eerst de relatie voordat je jouw zak ergens inhangt waar hij niet hoort….gooi die janketd die nu soijt heeft omdat hij ziet wat hij verliest buiten…hij verdiend niet beter

Beste els
Hou toch op met reageren.
Geen mens begrijpt wat jij wil zeggen.
Zat je aan de lachgas?

Sorry hoor…in welke wereld leven wij eigenlijk..iedereen gaat weleens vreemd..het komt in de beste families voor en is zo oud als de weg naar Rome..die gasten die deze mensen het leven zuur maken zouden opgesloten moeten worden..gewetenloze barbaren ..om rijk te worden door gezinnen kapot te maken zou n verbod op moeten komen …zijn wij met z’n allen zo heilig geworden dat niemand anders vreemd gaat?

1000 % met u eens !
Je vreet ook niet elke dag bloemkool.
Thuis eten, maar een broodje onderweg moet kunnen !
🤣🤣🤣🤣🤣

Krijg toch allemaal de kolere val voor mij part allemaal dood
Ook bners zijn maar gewone mensen iedereen gaat vreemd als hij de kans krijgt ,de mensen die hier zo fel op tegen zijn get a live

Als je echt van iemand houdt ga je niet vreemd , einde verhaal iedereen gaat vreemd zal wel ik ben al 15 jaar getrouwd .ik ga niet vreemd en mijn vent ook niet ….verkrachtig is wel wat anders dan vreemd gaan kijk Marco borsato, ali b, de ex van linda de mol danny de munk zit nu wel te liegen ik ben vreemd geweest Marco borsato was ook vreemd geweest maar nu is het een ander verhaal MANNEN GA NIET VREEMD STOP DAN MET JULLIE RELATIE

Als je trouwt met iemand houd dat in dat je voor die ene kiest !!! Dan ga je niet met een ander naar “bed “. Als je met een ander het bed deelt dan je partner moet je zorgen dat je niet trouwt en geen vaste partner hebt dan kan niemand wat zeggen, maar dit is zo vernederend voor je partner.

Zag foto’s voorbij komen van de dochter van Danny .Zijn vrouw Jenny kijkt echt ongelukkig op die foto’s.
Triest .

Helemaal met u eens Lotus69.
Het lijkt wel een nieuwe mode om na zoveel jaar stennis te gaan schoppen, … of willen die onderliggertjes nu opeens aandacht.

Loopt echt uit de hand tegenwoordig. Vaak was het met wederzijdse toestemming. Nu ineens…het ergste wat je overkomt.Sapel Gek..Dader en Slachtoffer

..Hou daar mee Op.Laat alles weer normaal worden.
We ?ijn Volwassen Mensen.

Een waarheid als een koe, maar dat wil zeggen dat het de juiste weg is.

Ben bijna 50 jr. gehuwd geweest, is echt nog nooit bij mij opgekomen om elders behoeftes vandaan te halen, als dat zo zou zijn, dan zou mijn echtgenote hebben gefaald. (Sorry Jenny)

Die vrouwen moeten eens stoppen met 15 jaar na dato hun beklag te doen.
Ze maken alles kapot, en het ‘sop’ is de kool niet waard.
Op het moment supreme is het ok, en als donderslag bij heldere hemel is het ’tegen mijn wil’.
Schei toch uit, met het bashen van mannen, wanneer je – ineens – , nadat je een signaal hebt afgegeven, je bedenkt.
Bezint, eer gij begint.
STOP met het aan de schandpaal nagelen van mannen, na uitdagen, instemmen en meer.
Er zullen laakbare gevallen bestaan, maar niet per definitie, en dat is trent en teneur.

Danny is mij ook bitter tegengevallen,heb te doen met zijn vrouw Jenny