Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Waylon compleet uitgejouwd en uitgekotst tijdens optredenEerder liet Yvonne Coldeweijer weten dat Waylon zijn zwangere vriendin Bibi bedrogen heeft. Waylon bleek zelfs meerdere keren vreemd te zijn gegaan.

Uiteindelijk gaf Waylon het toe en plaatste hij op zijn Instagram account een verhaal waar hij uiteindelijk zijn excuses aanbod aan zijn vriendin Bibi. De twee zijn nog bij elkaar en Bibi lijkt het Waylon allemaal vergeven te hebben, maar Nederland denkt daar blijkbaar anders over.

Gisteren moest Waylon namelijk optreden samen met Jan Smit bij het Muziekfeest op het Plein in Houten en daar had Waylon het heel moeilijk. Want de helft van het publiek liep weg na de aankondiging dat hij het podium op kwam. En het overgebleven deel jouwde hem uit en gooide bier naar hem. Waylon maakte het optreden wel af, maar echt blij zal hij er niet mee geweest zijn.

 1. L.Brussee

  Ik vind als Bibi Waylon kan vergeven de vader van haar lieve kindertjes waar moet het publiek zich er dan mee bemoeien hij heeft aan Bibi alles op gebiegt laat het stel nu dan met rust ze hebben het al moeilijk zat moet de kindertjes dan nu al zonder vader dan worden de kinderen er de dupe van

 2. Als je alles normaal gaat vinden is dat dan weer abnormaal ook al ben je een zanger.

 3. Marc

  Wat een stelletje hypocrieten zeg. Waylon uitjoelen terwijl daar dezelfde figuren zijn die het hoogste woord hebben. Zij die onschuldig zijn werpen de eerste steen. Echt jullie moeten je diep schamen om daar een beetje het heilig boontje uit te hangen. Echt ik walg van zulke types, die zelf geen haar beter zijn, maar wel het hoogste woord hebben. Begin naar jezelf te kijken voordat je andere mensen zwart probeert te maken. Haal je daar nou echt voldoening uit??? Wat een stelletje stumper hier zeg🤦‍♂️😖😤

 4. Bobo

  Ach Houten? De vergaarbak van de provincie Utrecht in de volksmond
  Ook tokkietown genoemd!
  Gemiddeld iq gelijk aan een pinda.
  Heb medelijden met deze bevolking
  Opzich al in triest.

 5. Maria

  Laat een ieder zijn eigen straatje schoon houden

 6. Maju

  Marc, ik ben met jou eens. Echt ziellig die gasten met bieren gooien.

 7. Jans

  Dit is iets tussen Bibi en Waylon
  Dat biergooien en uit jouwen vind ik dus onterecht
  Laat hun gewoon hun ding doen iedereen heeft hier niets mee te maken
  Zij komen er wel uit

Geef een reactie