Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Waylon compleet uitgejouwd en uitgekotst tijdens optreden


Eerder liet Yvonne Coldeweijer weten dat Waylon zijn zwangere vriendin Bibi bedrogen heeft. Waylon bleek zelfs meerdere keren vreemd te zijn gegaan.

Uiteindelijk gaf Waylon het toe en plaatste hij op zijn Instagram account een verhaal waar hij uiteindelijk zijn excuses aanbod aan zijn vriendin Bibi. De twee zijn nog bij elkaar en Bibi lijkt het Waylon allemaal vergeven te hebben, maar Nederland denkt daar blijkbaar anders over.

Gisteren moest Waylon namelijk optreden samen met Jan Smit bij het Muziekfeest op het Plein in Houten en daar had Waylon het heel moeilijk. Want de helft van het publiek liep weg na de aankondiging dat hij het podium op kwam. En het overgebleven deel jouwde hem uit en gooide bier naar hem. Waylon maakte het optreden wel af, maar echt blij zal hij er niet mee geweest zijn.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik vind als Bibi Waylon kan vergeven de vader van haar lieve kindertjes waar moet het publiek zich er dan mee bemoeien hij heeft aan Bibi alles op gebiegt laat het stel nu dan met rust ze hebben het al moeilijk zat moet de kindertjes dan nu al zonder vader dan worden de kinderen er de dupe van

Als je alles normaal gaat vinden is dat dan weer abnormaal ook al ben je een zanger.

Wat een stelletje hypocrieten zeg. Waylon uitjoelen terwijl daar dezelfde figuren zijn die het hoogste woord hebben. Zij die onschuldig zijn werpen de eerste steen. Echt jullie moeten je diep schamen om daar een beetje het heilig boontje uit te hangen. Echt ik walg van zulke types, die zelf geen haar beter zijn, maar wel het hoogste woord hebben. Begin naar jezelf te kijken voordat je andere mensen zwart probeert te maken. Haal je daar nou echt voldoening uit??? Wat een stelletje stumper hier zeg🤦‍♂️😖😤

Ach Houten? De vergaarbak van de provincie Utrecht in de volksmond
Ook tokkietown genoemd!
Gemiddeld iq gelijk aan een pinda.
Heb medelijden met deze bevolking
Opzich al in triest.

Laat een ieder zijn eigen straatje schoon houden

Marc, ik ben met jou eens. Echt ziellig die gasten met bieren gooien.

Dit is iets tussen Bibi en Waylon
Dat biergooien en uit jouwen vind ik dus onterecht
Laat hun gewoon hun ding doen iedereen heeft hier niets mee te maken
Zij komen er wel uit