Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Kettingrookster Rachel Hazes zorgt voor woede bij kijkers


Gisteren was Rachel Hazes voor het eerst te zien in het programma ‘BN’ers in het Ziekenhuis.’ In dit programma lopen een aantal bn’ers een tijdje stage in een ziekenhuis.

In dit nieuwe seizoen van het programma doen Rachel Hazes, Natasja Froger, Philippe Geubels en Caroline van der Plas mee. Hoewel Natasja en Caroline het al vanaf het begin hartstikke goed deden liep Rachel alleen maar te klagen.

Rachel moest namelijk op de longgeneeskunde en oncologie afdeling meelopen en dat wilde ze echt niet. Kettingrookster Rachel zorgde bij Natasja wel voor hilariteit die zei namelijk tegen Rachel dat het haar wellicht zou helpen om daarna te stoppen met roken.

Uiteindelijk ging Rachel toch akkoord, maar toen bleek opeens dat ze een angst had voor naalden. Veel kijkers op Twitter vonden dit apart, omdat Rachel toch wel een aantal tattoos heeft.

In het vorige seizoen was er ook al veel kritiek op een bn’er. Olcay Gulsen maakte het namelijk heel bont en luisterde totaal niet naar het personeel en deed heel arrogant.

Hieronder een aantal reactie’s van Twitter op Rachel haar deelname aan het programma.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Te lui om te werken dat mokkel, nog nooit 1 poot uitgestoken met werken. Nu allemaal smoesjes om er onderuit te komen.
Als je niks wil, geef je er dan niet voor op. Wel een goeie om die shag-gek op oncologie en longafdeling te plaatsen.
Zij die totaal niet aan zelfreflectie doet & wil doen nu ineens een confrontatie met haar eigen slechte levensstijl en toekomstvooruitzicht.

Ik mag dat mens ook niet! Maar dat ze rookt, dat moet ze zelf weten…toch?

En wat zal ze stinken naar de rook. Als je zelf niet (meer) rookt is dat zo erg. En dan dat bekakte stemmetje van haar. Raar mens, dat ze haar hiervoor gevraagd hebben.

🤑🤑🤑🤑🤑🤑

Ik kijk die troep niet maar de media heeft het ook alleen maar over dit tokkiewijf terwijl er meerdere mensen meedoen. Krijg daar echt t schijt van!!!!

Waarom deze wandelende asbak in een ziekenhuis laten werken. Je wilt toch in een ziekenhuis niet dat mens aan je bed als je al aan het vechten bent om in leven te blijven. Kom op stop dan toch om dit mens op de tv een podium te geven.

Wat een lelijke vrouw.

Keek er graag naar !!! Maar nu die vuile huichelaar (Roggel) er in zit niet… Jammer voor de andere bner’s…

Rachel doet mee aan dit programma, omdat ze er G E L D voor krijgt.
Het toverwoord voor deze Rotterdamse slagersdochter.
Dan kan ze er weer sigaretten voor kopen en houdt ze haar karakteristieke doorgerookte stem.