Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Martien Meiland kapot van verdriet na enorm drama


Het beloofde de grand opening van het nieuwste project van de Meilandjes te worden: Code Rosé, een prachtig pension dat klaarstond om gasten te ontvangen. Maar het noodlot slaat toe voor de familie Meiland wanneer ze slechts één dag voor de feestelijke opening te horen krijgen dat de gemeente Noordwijk geen vergunning verleent. Een bittere pil om te slikken voor Martien en zijn clan.

In tranen deelt Martien het slechte nieuws met showbizzreporter Aran Bade. Wat is de reden achter deze vergunningweigering? Er moet daadwerkelijk gewoond worden in het woongedeelte van het pension. Tot grote verbazing van de familie Meiland, die beweert niets te hebben geweten over deze voorwaarde. “Het is aan ons verkocht als een pension, maar we waren ons er niet van bewust dat we hier moesten wonen,” onthult Maxime aan RTL Boulevard.

Maar er is meer pech op de horizon voor de Meilandjes, want de ramen van Code Rosé zijn het doelwit geworden van eiergooiers. Het lijkt wel alsof het ongeluk hen achtervolgt op deze dag die zo mooi had moeten zijn. Gelukkig zijn de Meilandjes altijd vol van vindingrijkheid. Hoewel ze eigenlijk de gasten wilden afbellen, hebben Erica en Martien een noodplan bedacht. Martien zal tijdelijk intrekken in het woongedeelte van het pension. Of we het echt ‘wonen’ kunnen noemen, is nog maar de vraag, want volgens Maxime is het een bouwval van jewelste. “We moeten onze gasten toch ontvangen? We kunnen ze niet annuleren,” aldus Martien. “Ik vind het schandalig dat we slechts één dag van tevoren dit telefoontje krijgen van de gemeente Noordwijk. Ze wisten al maanden dat we dit project aan het opstarten waren. Ik heb er geen woorden voor,” voegt hij gefrustreerd toe.

Het lijkt erop dat de Meilandjes vastberaden zijn om dit tegenslag te overwinnen en hun droom van Code Rosé te verwezenlijken. Zal het hen lukken om de situatie recht te zetten en alsnog een succes te maken van dit veelbelovende pension?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ben geen echte Meilandfan maar dit vind ik een rot streek van de gemeente Noordwijk.Er was bekend dat ze daar bezig waren .Erika zit zelfs in de gemeenteraad.Dit is dus pesterij

En dit gelooft hij zelf allemaal, met een vrouw die in de gemeenteraad zit. Als je ons op deze manier wil laten weten dat er nog zo’n stom seizoen aankomt, dan bedankt zijn we vast gewaarschuwd.

Wat denkt hij wel niet? Dat regels voor hem en zijn inhalige familie niet gelden omdat ze met hun kop op tv komen?!
En het is ook niet voor de eerste keer dat dit gebeurd. Dat laat wel zien hoe achterlijk ze zijn.

@Anna: “Erika zit zelfs in de gemeenteraad”
Psies ! De beroemde spijker op z’n kop.

Als ze zich dus meer in de gemeenteraad had verdiept dan in, die veel te dure herberg waar je zelf al je spullen uit de muur moet trekken, dan had ze dit kunnen weten.
Wat ik zo begrijp, moet je daar alles zelf doen en wordt je alleen s’morgens bij het ontbijt met die gek geconfronteerd.
Wat dat betreft kan je net zo goed bij de plaatselijke snackbar ook je lekkernij uit de muur trekken. Wel wat goedkoper.
Ik misgun niemand een zakelijk initiatief, maar deze familie is echt helemaal losgeslagen. Ben heel benieuwd wanneer de TV producent(en) dit een keer gaan inzien.

Ik vind gewoon treiterarei.
Wat een vieze gemene lafaards.
Ze gunnen het hun niet.dan gaat haar daar toch wonen.
En bed tafel stoelen t.v. klaar
Ze hebben het toch gekocht
Dan is het toch eigendom. En ze wisten allang dat het een pension werd. Die hebben ook de serie gezien.
Martien sterkte komt goed.

Ik denk dat de Meilandjes heel goed wisten dat ze erin moesten wonen. Of anders een andere vergunning moesten aanvragen. Ik vermoed dat dit allemaal vooropgezet is. Want nu komen ze een paar dagen op tv met hun Code Rose en dat is toch weer mooi reclame. Ze hebben nu al zoveel met gemeentes en de wet te maken gehad, mij lijkt dat ze dit echt wel wisten.

Volgens mij hebben ze daar totaal geen zin in de meiland schreeuwers.