Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ruzie op basisschool kleine Dre door MoniqueOuders die hun kind naar de de basisschool De Stern in Rotterdam sturen waar ook kleine Dre naar school gaat gaan een klacht indienen tegen Monique Westenberg.

De ouders zijn namelijk woedend, omdat Monique continue foto’s deelt van haar zoontje en andere klasgenootjes. Alleen maakt Monique het gezicht van haar zoontje altijd onherkenbaar op de foto’s, maar van de andere kinderen niet.

Yvonne Coldeweijer zegt er het volgende over:

,,Een aantal moeders is pissed op Monique, omdat ze niet willen dat Monique zoveel foto’s en filmpjes van het schoolplein op social media zet. Ze geven aan dat hun kinderen nog steeds herkenbaar in beeld zijn en vinden niet dat dit soort privé aangelegenheden per se op het internet moeten belanden.”

Eerder waren er ook al veel ouders boos op Monique, omdat zij wel met haar kind eerder vrij van school kreeg voordat de vakantie begonnen was. Veel ouders op die school vroegen zich toen namelijk af waarom kleine Dre wel vrij kreeg van school en hun eigen kind niet?

10 Reacties

 1. Areke

  Die ouders hebben gelijk.Ik wil mijn kind ook niet ongevraagd op socialmedia.

 2. Cisca

  Monique Westenberg denkt dat ze meer is omdat ze een kind van een BN-er heeft en zij nu ook een BN-er is.

  • Robin

   Helemaal mee eens… gedraagt zich als een diva maar stelt niks voor , teert op de roem , naam en de centjes van de familie Hazes ; prototype van een golddigger

 3. evelien

  begrijp ik wel dat andere ouders niet blij zijn met moniek.
  dat ze haar eigen geblurde jong als verdienmodel gebruikt is één maar ook andere kinderen ongevraagd online gooien om haar zucht naar aandacht te voeden is toch wel asociaal next level

 4. Randy

  Is ook niet zo slim, kids zonder toestemming van ouders op Instagram te plaatsen.
  Mo ikmag je graag, maar dit is niet okay! Zelf ben je zo precies met je zoon en je voelt het aan dat ook anderen privacy willen.

 5. Esther

  Tja…..

 6. Anna

  Monique wat ben je toch een aandachttrekster.Eigen kind afschermen andere ongevraagd tentoonstellen,misselijk

 7. Gekke dirk

  Misselijkmakend wijf, dre komt toch niet bij je terug, ouwe heks.

 8. Edje

  Maar ze zetten zelf wel heel Facebook vol met spelende kinderen, vakantiefoto’s, pretpark foto’s enz…. kijk eens hoe leuk mijn kind het had, zie je hoe hij/zij het leuk heeft. Da’s fijn, maar gaat een vreemde geen zak aan.
  Iedereen die Facebook heeft laat dat soort foto’s aan de wereld zien, en dan huilen als monique foto’s van school plaatst waarvan het gezicht niet onherkenbaar is gemaakt. Trieste mensen! of zijn jullie kinderen ook van een “beroemd” iemand ?
  Het is weer zeiken om het zeiken.
  De Facebook gekskes zijn in staat om de bevalling van hun zoon/dochter op Facebook te zetten. En nu zijn ze boos op Monique. Wat triesssttttttttttt…..

Geef een reactie