Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes en Monique op het matje geroepen bij leerplichtambtenaar


Een aantal weken geleden was er complete chaos op de basisschool van kleine Dre welke Monique had veroorzaakt. Veel ouders op die school vroegen zich namelijk af waarom kleine Dre vrij kreeg van school?

Er waren namelijk een handjevol ouders die hun kind ook graag een paar dagen eerder voordat de meivakantie begint van school willen hebben. Meestal is de reden hiervoor dat je niet in de drukte op vakantie hoeft te gaan en je bespaard ook nog wat knaken als je voordat de meivakantie begint vertrekt.

Monique liet weten dat de reden was dat ze Andre Hazes achterna wilde gaan in Amerika. Ze gaf namelijk aan dat ze er helemaal doorheen zat en dat het afgelopen jaar een enorme achtbaan was. Ze wil graag samen zijn als gezin.

Afgelopen vrijdag blijkt dat Andre en Monique bij de leerplichtambtenaar op het matje zijn geroepen. Waarschijnlijk moesten ze uitleg geven over wat er allemaal in de media is verschenen over hun vakantie in Amerika. De vraag is of de reden die Monique heeft opgegeven om kleine Dre van school te houden overeenkomt met wat ze gedaan hebben. Als dit niet het geval is kunnen Andre en Monique een flinke boete krijgen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tja iedereen moet zich aan de regels houden ook als je Andre hazes en Monique noel westenberg heet.Dus een fikse boete is op zn plaats.

Laten ze dit maar goed in hun portemonnaie voelen, die lui denken echt dat ze boven de wet staan.

Ik denk dat omdat ze bekend zijn dat er geen boete word gegeven want tja Monique is zo zielig!! Ik zag een eerdere reactie dat jeugdzorg daar eens moet kijken want André junior op zijn jonge leeftijd krijgt verkeerde voorbeelden van papa & mama.

Monique heeft in deze zaak een hele grote fout gemaakt.Zij meent dat ze boven de wet staat.
Deze vrouw is niet alleen mediaziek maar ook vakantie ziek.
André zat al in Amerika en zij vond dat de gezinssituatie moes worden hersteld
Egoïstische vrouw waar het kind de dupe van wordt.
Hoop dat ze een flinke boete krijgen

Joke……..was je erbij, toen er gesproken werd over Amerika. Want niemand weet helemaal wie om wie gevraagd heeft……. daarbuiten, gaat het je niets aan ! Boete op zn plek, andere ouders mogen ook niet zomaar een maand weg.

Zo is dat aan pakken kan niet zomaar

Terecht dat ze een boete krijgen voor iedereen gelden dezelfde regels en ze zijn niks meer dan een ander

Misschien kan Mo nog een paar gedragen bikinisetjes verkopen om de boete te kunnen betalen. Ranzig figuur, gatverdamme.
Wie koopt deze gore troep in godsnaam?!

Roxy..hoezo goor????😜
Heb je geen wasmachine ofzo?!?!?!!
Op 30/40° en zelfs 60° kan je ze wassen hoor. Doe ik ook al jaren.
Beetje overdreven reactie.🤣🤣🤣