Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Glennis Grace krijgt nieuwe klap te verwerken


Een aantal weken geleden lieten wij weten dat Fred van Leer de beste vriend van Glennis Grace haar heeft gecanceld voor zijn Fred & Friends shows in de Ahoy. Dit blijkt zeer pijnlijk voor Glennis Grace te zijn. Ze ziet het als verraad.

Shownieuws-ster Ronald Molendijk die goed bevriend is met Glennis zei in toen in Shownieuws dat hij Glennis gebeld had en dat ze helemaal naar de klote was door het verraad van haar beste vriend.

Fred zou woedend zijn geweest toen hij het verhaal hoorde van Glennis die met een knokploeg naar de Jumbo is gegaan om het minderjarige supermarkt personeel te mishandelen.

Fred zou toen onmiddellijk alles in gang hebben gezet om haar uit zijn eigen show te cancelen. Erg pijnlijk voor Glennis is dat de shows van Fred dit weekend inmiddels hebben plaatsgevonden in de Ahoy en dat Fred veel plezier had backstage met Edsilia Rombley. Glennis en Edsilia zijn goed bevriend en waren collega’s bij de Ladies of Soul. Edsilia trad wel gewoon op in de shows van Fred. Het blijkt in ieder geval dat veel vrienden Glennis niet meer steunen en afstand van haar nemen. Sinds een aantal dagen volgen Fred en Glennis elkaar ook niet meer op Instagram.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ja Glennis de knokker je hebt het er zelf naar gemaakt.Had je maar uit de jumbo moeten blijven en met je tengels van het personeel af moeten blijven.Eigen schuld dikke bult.

Precies

Zij die zonder zonde zijn moge de eerste steen werpen.

En terecht!!! ze heb het allemaal aan dat domme zoontje te danken die vieze leugenaar,had die niet zo arrogant moeten doen met ze sigaretje…trouwens vind het voor haar ook leuk hoor eng wijf met de grote paardemuil en zingen kan ze ook niet dus weg wezen 🤮🤮

Nou ja. Niet zingen?????

Rene, je kan zeggen wat je wil van haar maar zingen kan ze. Ik mag haar niet, vind dat ze echt heel fout is geweest en die zoon van haar… tja, opvoeding dus ook dat komt op haar bordje terecht. Medelijden heb ik dus absoluut niet maar zingen, tja.. enorm goed zelfs. Het kan je smaak niet zijn maar dat is natuurlijk héél wat anders.

Let toch ook even op jouw gramatica voordat
je een ander dom noemt. Het is nl : ze heeft ipv : ze hebt.
En duidelijk is het dus dat je geen verstand hebt van zingen . Ik keur het niet goed wat ze beter anders had kunnen aanpakken maar zingen kan zij wel

Hoi Riet ik let ook altijd op de spelling .
Ik kan daar niets aan doen ,ik wil niet altijd mensen verbeteren met hun taal gebruik maar ik had niet voor niets altijd een goed cijfer voor mijn Nederlandse taal .

Exact wegwezen met die omhoog gevallen wijf

Nou nou nou mensen. Zingen kan ze zeker . We zijn mensen en we maken fouten. Straf is nodig maar iemand hoeft niet naar de klote geholpen te worden. Wie zonder zonde is werpen de eerste steen ja.

Dat paarde gebit is lekker gestraft eng wijf met de pleuris kapsones.
Ze zou het even maken in deVS dus nietdie playbacker!!!

Ze hebt het zelf er naar gemaakt
Wie de billen brand moet op de blaren zitten

Ze heeft….en niet : ze hebt
Jij maakt zeker nooit fouten

Zo als Bilal Wahib behandeld is x10 moet zij behandeld worden aangezien ze denkt dat zij beter is inclusief stoepid zoon van haar. Maar laat eerst de rechter spreken daarna zijn wij aan de beurt.

Ben bij de show van Fred v Leer geweest.
Fantastische show.En helemaal geweldig dat Glennis de knokker er niet bij was.

Korte metten maken met dit soort mensen.
Horen niet op de voorgrond te staan in onze samenleving.
Gespuis,Glennis Grace, fuck zoontje straatterroristen verdienen geen podium daar zijn er al teveel van.

Wat ze gedaan heeft praat ik niet goed
Maar ze hoeft niet zo, zwart afgeschilderd te worden er zijn erger dingen kijk maar naar die lil kleine die ze vriendin zwaar mishandeld dat vind ik een misselijk mannetje die denkt dat hij alles maar mag vies ventje

Altijd al een grote bek gehad, de Jordaan kent haar maar al te goed!

He, aldoor dat geëmmer over Glennis Grace. Ze moet nog voor de rechter komen en is nu al door het publiek veroordeeld. Elke dag weer dezelfde riedel.
Zo kan Glennis nooit meer uit de ellende komen. Hou eens op met die keiharde uitspraken over haar.

Helemaal mee eens,dat ze heel Nederland over zich heen krijgt vind ik ook beetje te hoor,ze kan nu ineens niet zingen nou zekers wel,mensen zn zo haatdragend bah bah…das een slechte eigenschap,keur het echt niet goed wat ze gedaan hebt,…maar ze is echt geen slecht persoon…
Ik vind haar wel goed…en ze heb zeker een fout gemaakt dat weet ze zelf nu ook wel hoor.

Ook aan deze situatie zal La Grace wel behoorlijk verdienen. Kan ze binnenkort 2 knokploegen inhuren…

Geen aandacht aan besteden

Juist omdat ze zo mooi kan zingen ,is het jammer dat ze geen karakter heeft ,om zich te ontwikkelen ,en telkens in het zelfde rabbithole valt .
Heel jammer voor deze meid ,ze had veel meer kunnen bereiken ,als ze haar zangcarrière alleen had verder gezet met goede mensen om haar heen .
Ik denk dat haar sociale milieu haar genekt heeft ,wel jammer voor zo’n groot talent .
Wens haar wel veel kracht en wijsheid toe de komende periode .

Ordinair persoon met een dito zoon .

Oke is niet hoed wat zij gedaan heeft maar laten we nu eens ophouden deze vrouw te pesten etv

Je moet niet steeds iemand op zijn fouten hammeren .is onterecht…dan zou heel nederland een fout land zijn ..begin bij je eigen ..en als jejezelf goed doorgrond hebt op al jou fouten dan heb je recht van spreken …..en niet kunnen zingen ..mwaa .er zijn er weinig die simon cowell.verstomd lieten staan …..maak eerst eigen straatje schoon voor je die van een ander bevuild

Ze kan zingen, dat is een feit. Maar haar gedrag staat mij niet aan. Bij een optreden van haar, hadden ze de rode loper niet uitgelegd, dus rechtsomkeert weer naar huis, de fans liet ze zitten. Die air die ze over haar heeft, ze denkt dat haar gedragingen goedgepraat kunnen worden. Ze staat bekend als een asociaal schepsel, met een grote mond van hier tot Tokio. Ruzie maken met mensen, ze denkt waarachtig boven God te staan om het zo maar te benoemen. Lil Kleine is weer een andere kwestie met een andere insteek. Dit gaat om mishandeling van vooral jonge medewerkers . Eén ervan heeft 2 maanden thuisgezeten. Ook heeft ze een YouTube filmpje gemaakt tijdens haar stervende vader, zonder enig respect, bedroefdheid, kil en emotieloos. Karma!!

@Fiore, jazeker Glennis is idd een gewetenloos en empathieloos mens.
Ze is alleen geïnteresseerd in zichzelf.
Zij gedraagt zich schandalig & zal pas weer geaccepteerd worden als zij echt spijt heeft.
Dit toneelspel werkt averechts.