Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Pijnlijk: Glennis Grace ook gedumpt door beste vriendDe Ladies of Soul hebben nog steeds geen definitief besluit genomen of Glennis Grace de groep moet verlaten. Terwijl Glennis op 26 oktober voor de rechter moet verschijnen voor haar aandeel in de mishandeling van het Jumbo personeel. Dat is een maand na de concerten van de Ladies of Soul.

Fred van Leer de beste vriend van Glennis Grace heeft haar al wel gecanceld voor zijn Fred & Friends shows in de Ahoy. Dit is toch wel pijnlijk voor Glennis.

Maar het wordt nog gekker, want goede vriendin en tevens Ladies of Soul lid Edsilia Rombley staat ook op de artiestenlijst van Fred’s zijn shows in de Ahoy. En Edsilia gaat niet afzeggen, omdat Fred haar goede vriendin Glennis gecanceld heeft.

Dit zou kunnen beteken dat Glennis haar positie bij de Ladies of Soul ook aan het wankelen is. De leden van de Ladies of Soul hadden er al onderling ruzie over. Een aantal leden wilde Glennis namelijk al meten uit de groep zetten.

10 Reacties

 1. Areke

  Fred van Leer heeft groot gelijk.
  Dumpen die knokker .Hopelijk volgen de lady’s of soul snel zijn voorbeeld.Niemand wil toch met dat mens geassocieerd worden.

 2. Zou het maar wel doen als ik jullie was!!! Door die tokkie lopen jullie dalijk ook een hoop mis…snap niet dat je daar nog over moet nadenken is toch niet zo moeilijk volgens mij..

 3. Secret

  Ik hoop dat ze boven op haar verliezen een flinke straf zal krijgen en alle kosten zal moeten dokken.

  • Mik

   Hoezo dumpen ze is een toffe zangeres en iedereen zou het zelfde hebben gedaan als je in haar positie zat, en ze is en blijft een moeder dat vergeet iedereen. Zou jij het anders hebben gedaan nee. Wat haar (vrienden) nu doen is hun ware ik laten zien aan haar want ze is niks verander of wel soms hoe dom zijn haar vrienden.
   Dan waren ze nooooit haar vrienden.
   Vrienden voor het leven of niet.
   Gabber maat dik en dun voor elkaar

 4. I.Reinhart

  Ze heeft een fout gegaan,maar deze beste zangeres van ons land kunnen wij niet missen ,Nederland moet haar dit vergeven,iedereen maakt grote fouten!

  • Hein

   En zou je dat ook zeggen als her jouw zoontje of dochter zou zijn?

  • Johan

   Beste zangeres van Nederland? Dat is in mijn ogen Floor Jansen. En als ze alleen verhaal ging halen is een, maar met een knokploeg? Het is geen Peaky blinders.

 5. Bosch

  Ja inderdaad ,maar dan had ze alleen naar de Jumbo moeten gaan om verhaal te halen ,samen met haar zoon !
  Zo hoort het en niet het gedrag wat zij heeft laten zien .
  Stel je voor dat dit normaal word gevonden , nou dat is het niet en daarom gewoon weg er mee .

 6. Janet

  Mag nooit meer aan de bak komen die omhoog gevallen schreeuwlelijk

 7. Wat denkt die vrouw nou?????
  Weg met dat stuk vreten
  Ze moeten ook NOOIT geen plaat meer draaien van die draak

Geef een reactie